29 Eylül 2009 Salı

COCO COLA LIGHT BU SEFER PODYUMDA :)


Milano Moda Haftası'nda, Coca Cola Light 'ın sponsorluğunu yaptğı 'Tribute to Fashion' (Modaya Övgü) yardım projesi, geçen yıl Abruzzo'da meydana gelen depremde mağdur olanlara yardım amacı taşıdığı için podyuma mankenler değil, dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından giydirilmiş Coca Cola Light şişeleri çıktı. Moschino, Donatella Versace, Angela Missoni, Alberto Ferreti, Consuelo Castiglioni ve Etro gibi ünlü tasarımcıların giydirdiği şişeler göz alıcı, podyumda mankenleri aratmamışa benziyorlar:)





8 yorum:

özge dedi ki...

bu etkinlikte bu kıyafetle bende podyuma çıkabilirmişim,tüh

Unknown dedi ki...

içindeki modelleri acaip merak ettim :)

madammoda dedi ki...

Yillar once de bir haber izlemistim, Coca Cola'nin yeni siseleri diye. Orda tasarlanmis tombul renkli siseler vardi ben de ulkemize de gelicek sanmistim, guzelim siselerdemn kola iciciiz sanmistim amma hayyallerim yalan olmustu ;)))

STYLEISTICO dedi ki...

Ne yazıkki bu kola şişelerin hicbiri gelmiyor Türkiye'ye,bunlarda zaten satılacakmış deprem bölgesindeki kızların okul masrafları için.
Mia cım bence onların içinde manken yok dikkat edersen yürüyen bir platform var,onun üzerinde ilerliyorlar.. Ne olursa olsun hepsi çok güzeller amaaa:)

zeynepin sesi dedi ki...

çok güzel olmuş bence ,çok hoşuma gitti benim..

Sihirlitorba dedi ki...

bunlar ne hoş ne şık şeyler böyle...

Unknown dedi ki...

Kola şişelerine bayıldım paylaşımın için teşekkürler

Sevgiyle kalın...

STYLEISTICO dedi ki...

Ne demek insan zaten görünce paylaşmadan edemiyor:)