5 Mayıs 2009 Salı

2009 KOSTÜM ENSTİTÜ GALASI DOSYA-2

Bu resimde tamamen Stella McCartney'nin melekleri duruyor diyebiliriz:), çünkü herkes Stella'dan giyinmiş. Stella, kendi koleksiyonundan olan siyah işlemli bir tulumu,belinde siyah bir saten kordon ile kullanırken, Kate Bosworth biraz klasik ve biraz gotik, siyah, kolları işlemeli tuvaleti ile gecede boy göstermiş.

Liv Tyler yine Stella'dan tercih ettiği, sezonun renklerinden olan gece mavisi tonlarındaki parlak tuvaleti ile boy gösterirken, Kate Hudson yanında gene Stella McCartney'e ait kıyafeti ile altın gibi parlıyor. Bu dörtlü hem sezon trendlerini uygulamış, hemde gecedeki şık bayanların içinde yerlerini almışlar.

Victoria Beckham, her zamanki klasik pozuyla, Louis Vuitton kıyafeti ile gecede. Victoria'ya bakınca sanki resim hep aynı, aklıma küçükken oynadığımız kağıt bebekler geliyor, hep aynı ama her seferinde yeni bir elbise giyiyor. Marc Jacobs imzalı bu elbise sanki pekte kırmızı halıya uymamış gibi... Yorum sizin :)

Madonna marjinal olıyım derken sanırım fazla kaçırmış. Madonna'da geceye Louis Vuitton'dan bir parça ile katılmış, fakat söyleyecek yada yapıcak pek bir yorum yok sanırım....



Hiç yorum yok: