4 Temmuz 2013 Perşembe

TUĞÇE YUSUFOĞLU YAZ 2013 KOLEKSİYONUNDAN

Son zamanlarda hem işlerin yoğunluğundan hem hayatımdaki değişimlerden hem de malum sebeplerden bazen istemeyerek bazen isteyerek pek fazla post giremedim. Bir süredir sizlerle Tuğçe Yusufoğlu'ndan parçalar paylaşmıyorum, istedim ki bu aralar postlara biraz yeni ürünlerimiz ile devam edelim. 
Temasını Royal Ontario Museum'un harika mimarisinin oluşturduğu ''Visible Layers'' adlı koleksiyonumuz ilhamını, binanın yapısında oluşturulan eski doku ile yeninin yani zıtlıkların kusursuz uyumundan, birbiri ile kesişen hacimlerden, içeri ile dışarının camlar ve duvarlarla ayrılmasına rağmen yaratılan transparanlıktan aldı.  Bu yaz için yaza uygun olarak bolbol ipekler ve ipek karışımlı pamuk kumaşlar ile çalıştık. 
İlk görseldeki bluzumuz bu koleksiyonda bolca kullandığımız ipek ile şifonun karışımdan geldi, eteğimiz ise gündüz ve gece rahatlıkla kullanabileceğiniz tarzda. Tabi bu yaz da, yazın olmazsa olmazı askılı ipek bluzları hazırlamayı ihmal etmedik. Yine ikinci görseldeki 3kat üst üste eteğimiz yazın favori parçalarından. Umarım sizde seversiniz....








Hiç yorum yok: