22 Kasım 2012 Perşembe

2012 KIŞ TRENDLERİNE KISA BİR BAKIŞ

Uzun zamandır defilelerden hazırlanan trend postları yapamıyordum. Her ne kadar sezona biraz geç kalsam bile  sezon trendlerinden kısa kısa postlar yapmakta yarar var diye düşündüm. İşte sezonun favori trendlerinden bazıları aşağıda...


Military, birkaç sezondur devam eden bir trend, hepimizin pek de sevdiği bir trend. Altuzarra ve Burberry-Prorsum'da bunu oldukça başarılı uygulayan dev markalar. Özellikle Altunzarra'nın military ile pek bir bağdaştırdığımız yeşil renkten farklı olarak saks mavi renkteki uygulamasını pek bir sevdim.



Evet bir başka trend ise kadife. (Ralph Lauren-Gucci)  Bu sezon birçok markada kadife ürünleri görüyoruz. Bu konuda tek diyebileceğim kadife tehlikeli bir kumaştır, sizi olduğunuzdan çok daha iri gösterebilir, anca doğru rengi ve modeli kullandığınızda şık gözükürsünüz. O yüzden aman dikkat :)


Veee Gold. (Elie Saab-Prabal Gurung) O bu sezon cidden her yerde hatta birkaç sezondur her yerde. Eğer size altın rengini buradaki gördüğünüz şekilde bütünde kullanmak çok geliyorsa (ki bu şekilde bir giysi seçimi yapacaksınız gideceğiz yere uygun ve diğer detaylarınızın yani saçınız, ayakkabınız ve aksesuarlarınız en minumum seviyede olmalısın yani sade-sade-sade olmasına çok dikkat edilmeli...) kıyafetinizde ince detaylarda veya aksesuarlarınızda kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok: