30 Nisan 2012 Pazartesi

ZAMAN TAMAMDIR İŞTE MARKAMIZ ''TWO DREAMMAKERS''


Herkese Merhaba,

Beni takip edenlerinizin bir çoğu uzun zamandır hayalini kurup, bu hayali gerçekleştirmek için çabaladığım, planlarını kurduğum ve nihayet 8 ay öncesine kadar  koleksiyonunu bile hazırlayıp ertelemek zorunda kaldığımız markamızı biliyor. Hatta geçtiğimiz birkaç gündür Styleistico'nun twitter, facebook ve instagram hesaplarından koleksiyonumuza ait görselleri sizler ile paylaşıyor ve aldığımız o güzel yorumlarınız ile mutlu oluyor, doğru yolda olduğumu anlıyorum.


Ertemeler, prosedürler, firma açılışı, marka tescili vs. vs. derken işte zamanı geldi. 2011 Ağustos aylarında Keddy'nin Dolabı Blog yazarı Selen ile ilk adımlarını attığımız markamızı artık sizler ile paylaşma, ürünlerimizi sergileme zamanı geldi.

Markamız ''Two DreamMakers'' artık hizmetinizde. Koleksiyon hazırlamadan, kişiye özel tasarıma, stil danışmanlığına kadar daha birçok hizmeti bulabileceğiniz bir marka Two DreamMakers. Koleksiyonumuzdan ilk ürünlerin detayları ise işte aşağıda:) Ama daha fazlasını isteyenler için:
  • Koleksiyonumuz ve markamız hakkındaki bilgileri incelemek için Two DreamMakers.com 'u, 
  • Yeni çıkan ürünlerden, yeniliklerden yani markamız hakkındaki tüm güncellemelerden haberdar olmak, izlemek için ise Two DreamMakers'ın Twitter ve Facebook hesaplarını

izlemeye alabilirsiniz.

Bugüne kadar beni izleyen, yorumları, mailleri ile destek olan herkese binlerce teşekkürler:) Bugün ailem ve en yakın arkadaşlarımın arkasından bu güzel haberi sizler ile paylaşabiliyorsam, buraya gelmemde sizlerin de payı büyük, herkese tekrardan çokçok teşekkürler....

Son olarak benim, Selen'in ve prova mankenimizin kıyafetleri tabiki ''Two DreamMakers'' :)



7 yorum:

irem dedi ki...

hayırlı olsun =)

Madam Chic dedi ki...

hayırlı olsun, umarım her şey gönlünüzce olur. Bende bloguma beklerim (:

Sevgiler

STYLEISTICO dedi ki...

İrem: Teşekkür ederim

Madam Chic: Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

hayırlı olsun cicim,umarım herşey istediğinizden çok daha güzel olur:)

STYLEISTICO dedi ki...

O güzel dileğin için Tesekkur ederim Bakteri:)

Bilun ŞEN dedi ki...

Hayırlı olsun, çok sevindim ve çok beğendim :)

STYLEISTICO dedi ki...

Tesekkur ederimmm Biluncummm :)