10 Haziran 2011 Cuma

PEYNİR ELBİSELER, BEĞENMEZSENİZ YERSİNİZ :)


İnternette dolaşırken bu orjinal tasarımlara rastladım ve tabiki sizinle paylaşmadan olmazdı. Bu tasarımların en büyük özelliği ne diye sorarsanız tamamen peynirden yapılmış olmaları :) evet doğru duydunuz, bu kıyafetler çeşitli peynirlerden yapılmış. Bath Spa Üniversitesi tekstil ve moda tasarım öğrencileri sadece peynirden yapılan kostümler ile bir şov sunmuşlar.

6 Haziran 2011 Pazartesi

SIRADA GALATAMODA 7-11 HAZİRAN


Bebek Şenliği geldi gelecek derken, geldi ve sonunda geciken yazıda yanında getirerek cıvıl cıvıl bir hafta sonu yaşattı bize. Sırada ne mi var? Geçtiğimiz günlerde ertelenen GALATAMODA tabiki.

5 Haziran 2011 Pazar

BEBEK ŞENLİKTEN CANLI CANLI


Herkese uzun bir aradan sonra kocaman Merhabalarr, şehir dışında olmamda burdaki teknik donanımlardan dolayı bu post birazcık geçikti ama yinede sizi bugün son gününü yaşayan Bebek Şenliğinden bu güzel ortamın görselleri ile başbaşa bırakmak istedim :)

4 Haziran 2011 Cumartesi

BEBEK ŞENLİĞİNDE MY BEST FRIENDS MARKASI İLE MODA TUTKUSU


Herkese uzun zamandan sonra merhabalar :) Bugün Bebek Şenliğine, yoğunluğuma küçük bir ara verip kaçma fırsatı yakaladım ve uzatmadan sıcağı sıcağına sizler ile görüntüleri paylaşmak istedim. Cıvıl cıvıl bir ortam, büyük bir özenle kurulmuş standlar, harika müzikler, canlı ve güleryüzlü insanlar biz davetlilerine ağarlamak için orada toplanmışlardı. Ama içlerinde benim orada bulunmama sebep bir isim daha vardı ki, onları ilk gününde ziyaret etmesem olmazdı. Evet birçoğunuzun yakından tanıdığı Moda Tutkusu :) Yasemin ve  Ayşegül aslında çiçeği burnunda yeni tasarımcılar, bugüne kadar kendileri için tasarladıkları ürünleri, gelen talepler üzerine Bebek Şenliğine özel bizler için yeniden gözden geçirdiler ve My Best Friends markası ile herbirinden bir kaçar adet olmak üzere çok özel ürünler ile standlarını izleyenlerine açtılar.