14 Şubat 2011 Pazartesi

TOMMY HILFIGER 2011 İLKBAHAR/YAZ


Geçtiğimiz hafta Tommy Hilfiger 2011 ilkbahar/yaz lansmanı için toplanmıştık yalnız araya moda haftası girdiği için yazıyı biraz ertelemiştim. Tommy Hilfiger tarzını kaybetmeden yenilikçi bir yaklaşım ile bize cıvıl cıvıl, yaz için içimizi açan bir koleksiyon sundu. Rahatlığın ön planda tutulduğu parçalar aynı zamanda oldukça şıklar. Koleksiyonda birkaç tema işlenmiş, bunlardan bazılarında kolej,  plaj   görünümleri yaratılmış, amerikan kültüründen esinlenen parçalara yer verilmiş.



Özellikle hafif, ince kumaşlardan oluşturulmuş, dokuma ve örmelerinde içinde olduğu koleksiyonda sade ve rahat formlar dikkat çekiyordu. Taza bahar renkleri, çiçekli desenler, kırmızı, beyaz, lacivert, pembe tonları neredese tüm yaz renkleri Tommy'nin koleksiyonunda toplanmış.


Yaz için bu babetlere, dolgu topuklara bayıldım. Tommy'nin standart renk renk tshirtleri, yazın giyip giyip çıkıcağımız renk renk chino pantalonları  dolapta yerini almalı...



Tommy birde safari serisi hazırlamış ki benim favorimlerinden oldu açıkcası. Trench coatlar, deri ceketler, uzun gömlek elbiseler en dikkat çekici parçalardandı. İlkbahar için çok renk sevmeyenler için sade, şık ve rahat parçalar yaratılmış. Bu yaz Tommy hilfiger bakılmadan geçilmeyecekler listesine eklenmeli...

1 yorum:

fashion by kitty dedi ki...

çokk hoşmuşşş cidden yeni sezonda tommy:) blogunuda çok begendmmm bnde seni bloguma bklerimm izlersen çk svnrm sevgilerle kitty:)

http://fashionbykitty.blogspot.com/