28 Şubat 2011 Pazartesi

83. OSCAR ÖDÜLLERİ TÖRENİ / KIRMIZI HALI


Bu aralar ne yazık ki post giremiyorum, hastalıktan anca kendimi kaldırabildim ne yazıkki, geri kalan sebepleride bir sonraki postta sizinle paylaşacağım ama Oscar Ödül Törenini geçmeye gönlüm elvermedi açıkcası. Ve hasta hasta kalkı en azından beğendiğim parçaları içeren bir post yapmak istedim...

Açıkcası bu sezon Oscar Kırmızı Halı bence biraz sönük geçmiş, neredeyse hiç aşık olduğum diyeceğim bir imaj ile karşılaşmadım ama tabiki favorilerim var.. İşte onlarrrr: 


Cate Blanchett 'in 2011 Givenchy Couture elbisesi tek kelimeyle bayıldım. Givenchy'nın bu seneki koleksiyonu zaten gönlümü çalmıştı, Cate Blanchett'da başarılı bir şekilde taşımış.
Halle Berry Marchesa elbisesi, payetler ile düzensiz yerleştirilmiş ipek organzelerin harika birleşiminden çıkmış. Şampanya tonlarındaki kıyafeti favorilerimden.


Amy Adams'ın gece mavisi elbisesi Monique L'huillier, tamanı kristal taşlarla sülenmiş elbise çok elagan çok şık ve zarif. Her ne kadar elbise üstünde kolye sevmesemde zümrüt Cartier gerdanlığı mükemmel durmuş.
Hilary Swank tercihini Gucci Premiere'den yana kullanmış, gümüş payetler ile başlayan elbisenin etek uçlarına doğru degrade uygulanmış ve tüyler ile haraket kaandırılmış. Bence Hilary'de gecenin kıyafet seçiminde başarılı isimlerinden..


Matthew McConaughey'in eşi Camila Alves'in Kaufman Franco elbisesine bayıldım, adeta prensesler gibi, oldukça düz bir model olmasına rağmen kabarık eteği ve göğüs dekoltesi ile dikkat çekici ve zarif.
Mila Kunis bu gece en başarılı kırmızı halı görüntülerinden birini vermiş. Elbisesi, kırmızı halı denince ilk akla gelen Elie Saab koleksiyonundan ve çok doğru bir seçim yapmış. Bu sene lilalar Oscara damga vuran renkler olmuş . Dantel ve şifonların harika birlikteliği drapeler ile süslenmiş...


Hailee Steinfeld, Marchesa elbisesi hem yaşına hemde geceye oldukça uygun, kesinlikle doğru seçim.
Natalie Portman'ın bebeği kız sanırım, annenin güzelliğini almış ama Natalie'yi özel yapım Rodarte elbisesi ile şık görünmekten alıkoyamamış :) Bence hamile hali ile şık görünmeyi başarmış...


Sanırım ileriki yaşlarımda onlar gibi zarif onlar gibi şık olmak hayallerimden olacak. :) ikiside zariflikleri ile asil duruşları ile örnek alınacak isimlerden. Celine Dion seçimini dokusuyla fark yaratan harika bir Armani Prive'dan yana kullanmış.
Helen Mirren ise Vivienne Westwood Couture elbisesi ve Ferragamo clutch ile çok zarif..


Gecenin sunuculuğunu da yapan Anne Hathaway kırmızı halıda harika bir kırmızı Valentino ile boy gösterdi. Elbisenin arkasında kuyruk detaylar ve işçilik harika ve kırmızı haloya yakışır cinsten..
Gece boyunca Anne 7 kıyafet giydi onlar neler mi? Aşağıya bakın bakalım... :)


Gece boyunca, Givenchy 2009 Couture elbise, Lanvin smokin, Vivienne Westwood , Atelier Versace şarap rengi elbise, Giorgio Armani Prive 2011 mor elbise, Oscar De La Renta püsküllü elbise, Tom Ford taş detaylı elbise giydi.

Görseller : Justjared, Tvguide.com, Allvoices.com

Hiç yorum yok: