24 Ocak 2011 Pazartesi

ÖZLEM SÜER ÖZEL KOLEKSİYONU İLE KANYON'DA


Özlem Süer'in Nişantaşı'nda bulunan, büyük bir titizlik ile yaratılmış o büyülü tarihi köşkü, Özlem Süer House'dan daha evel bu yazımda bahsetmiştim. İşte şimdi aslına sadık kalınarak  Mimar Sinan Kuran tarafından yaratılacak olan Özel Süer House'un ufak bir eşi Kanyon B2 Katında meydanda olacak. Üstelik Salı-Perşembe partileri, ikramlar, DJ'den harika parçalar ve hoş sohbet eşliğinde :)


Markası ile fark yaratan, özel olmak isteyen hanımlara hitap eden ürünler hazırlayan Özlem Süer, yine sadece Kanyon'a özel olarak hazırlanacak ürünler ile  POP-UP mağazacılık kavramı ile 01-20 Şubat tarihleri arasında Kanyon'da.
Bu gerilla mağazacılık projesi 3 hafta ayakta kalacak ve devamlı yenilenen Kanyon'a özel koleksiyonu sizlere özel fiyatlar ile sunulacak. Ayrıca proje aynı zamanda bir sosyal sorumluluk hareketinede destek vericek. Sosyal sorumluluk projelerıne her zaman önem veren Özlem Süer, Penti ile Özlem Süer işbirliğinde 100 adet çorap projesini de devreye alıyor, gelirin tamamı Özürlüler Vakti'na aktarılmak üzere Kanyon'da Özlem Süer'in mini köşkünde satılıcakmış.
Bu özel deneyimden uzak kalmayın ve ajandalarınıza 1-20 Şubat tarihini kaydetmeyi unutmayın:)

Hiç yorum yok: