28 Ocak 2011 Cuma

ARMANI PRIVE YAZ 2011 COUTURE


Özel ailevi sebeplerden dolayı birkaç gündür şehir dışındaydım ve Paris Couture Haftası için biraz geçikmeli olsada geldiğim gibi hemen postlara devam..
Karşımızda  oldukça farklı bir Armani Prive var. Değerli taşların parıltılarından esinlenen Armani parlak, ışıltılı, gelecekden, uzaylılarla ilgili filmlerden çıkmış gibi uzay çağından bir koleksiyonu takipçilerine sunmuş. Ve bu koleksiyonu Philip Treacy'nin tasarımı şapkaları ile tamamlamış. 
Koleksiyon boyunca parlamalar hiç bitmemiş, ayna, akışkan sıvı ve metal efektli kıyafetler en canlı renkleri ile koleksiyonun parçalarını oluşturmuş.



Bu sezon nerdeyse her koleksiyonun içinde kırmızının en cazip hali var ve tabiki Armani Prive koleksiyonunda da yerini almış. Taytlar ile kombinlenmiş, futuristlik formlarda kırmızının ve lacivertin ağırlıklı olarak kullanıldığı bir koleksiyon olmuş.


Dalganan su efektleri, kesimlerde sadelik ve oval kesimler, bolbol renk oyunlarının olduğu, kıyafetlerdeki pencerelerden ışıltıların fırladığı her zamankinden farklı bir Armani Prive.....


Diğer koleksiyonlarıda görüceğiz fakat sanırım bu sezon degrade gözde. Dior defilesindede gördüğümüz renk geçişleri Armani'de de yerini almış... 
Bu sezon gerçekten farklı bir Armani Prive karşımızda....



Görseller : Style.com

Hiç yorum yok: