28 Ağustos 2010 Cumartesi

İSTANBUL FASHION WEEK GÜN 3 : TUVANAM / NİYAZİ ERDOĞAN / RANABERNA CANOK / NEJLA GÜVENÇ

TUVANA BÜYÜKÇINAR
Tuvana adeta şeker gibi bir koleksiyon sundu. Tütü etekler üzerinde beli sıkıca saran kemerler, üste sıkıca oturan korse bedenler, rengarek ayakkabılar ile içimizi açan bir koleksiyon izleme şansı bulduk. Fırfırlar, süslemeler, kumaşlardaki canlı renklere ve desenlere rağmen uyum ve tabiki her tasarım için hazırlanmış ayakkabılar dikkat çekiciydi.


NİYAZİ ERDOĞAN

Niyazi Erdoğan ender erkek koleksiyonu yapan tasarımcılarımızdan ve oldukça beğeni ile karşılayan bir koleksiyona ima attı. 'Pixel' temalı koleksiyonda soft pastel tonlamaları ile bize temaya uygun haraketli bir parçaların olduğu bir defile sundu.
RANA BERNA CANOK


Rana Berna Canok yine soft pastel tonların ağırlıkta olduğu, bolbol drapelerin, omuz detayların yer aldığı bir koleksiyon ile podyumda boy gösterdiler. Bu romantik koleksiyonda uçuşan kumaşlara, diğer tasarımcılarımızdan farklı olarak mini yerine daha uzun elbiselere yer verdiler. 

NEJLA GÜVENÇ

Nejla Güvenç'de IFW kapsamında ilk defa defile sunan tasarımcılarımızdan. Grilerin ağırlıklı olduğu koleksiyonda sonrada doğru hardal sarısı ile renklenen bitmeyen zaman temalı koleksiyonu ile günlük giyimde bize şık olmanın tiyolarını verdi.

Hiç yorum yok: