27 Ağustos 2010 Cuma

İSTANBUL FASHION WEEK GÜN 2 : LUG VON SIGA / ZEYNEP TOSUN / ZEYNEP ERDOĞAN

LUG VON SIGA

IFW'de 2. gün Karma 1 Koleksiyonları ile başladı. Ben backstage'de görevli olduğum için oturup izleme fırsatı bulamadım ama bütün genç tasarımcılarımızın heyecanını orada çok rahat hissedebiliyordunuz. Podyumda ilk boy gösteren kıyafetler Gül Ağış'a aitti.  Bakteri  temalı; bej, krem, mavi tonlarının hakim olduğu koleksiyonda bürümcük detayları kullanılmıştı. Deri, şifon, dozunda transparana yer veren parçaların olduğu bir koleksiyondu.


ZEYNEP TOSUN

Zeynep Tosun tasarımlarını daha mankenler üzerinde görmeden askıda bile beni etkilemeyi başardı. Zeynep Tosun gene renk kullanmaktan kaçınmamış, sarı, mavi, kırmızı ve aralara eklenmiş çiçek desenli, şifonun bolca bulunduğu bir koleksiyon sundu. İşleme detayları, omuzu açıkta bırakan gömlekler, uşuşan şifonlar oldukça hoştu.


ZEYNEP ERDOĞAN

Zeynep Erdoğan Karma 1 defilesinde son perfomansı gerçekleştiren tasarımcımız oldu. 'Touch Me' adlı koleksiyonu  ile formlu el detayını tasarımlarına yansıtmıştı. Bej, uçuk pembe gibi pastel tonların hakim olduğu parçalarda özellikle uçuşan yüksek bel pantalonları benim en beğendiğim parçaları oldu. A tabi birde başı saran el saç bandları.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazar cok tesekkurler...

Selamlar Elen