24 Ekim 2009 Cumartesi

FASHIONABLE İSTANBUL CAVALLI DEFİLESİ


Defile öncesi ve dolduktan sonraki fotograflar ile başlamak istedim. Salon ve ışıklandırma, ses sitemi, organizasyon sorunsuz bir şekilde gerçekleşti (en azından sorun olduysada bize yansıtılmadı) Sadece defile başlamasına yakın ortam çok kalabalıklaştı ve baya bir kısım ayakta izlemek zorunda kaldı. Ama bunu ilk günün ve açılış olmasının sebebi ile olan yoğun ilgiden dolayı olduğu düşünüyorum.
Cavalli genel olarak metal işleme ve aksesuarların çok olduğu bir koleksiyon sundu. Bilindiği gibi defile iki kısımdan oluştu, ilk kısımda dediğim gibi daha çok gündelik metal aksesuarlı, mini elbiseler,pantalonlar, taytlar, ceketler ve kürkler ön plandaydı. İkinci kısım ise ünlülerin giydiği kırmızı halı abiye elbiselerinden oluşuyordu. Abiye elbiseler bol bol püsküller, payetler, swarovski taşların ustaca kullanımıyla ve özellikle sırt detayları dikkat çekiyordu. Yine burada da soğuk günlerde abiyelerimiz ile kullanabileceğimiz şık beyaz kürkler vardı.
Koleksiyon 2009'a ait koleksiyondaki parçalardan karma bir defile olduğu için daha fazla yorum yapma gereği duymuyorum. Moda haftalarının vazgeçilmez top modellerinden Lily Donaldson ve Jessica Stam en az defile kadar dikkat çekiciydi. Bir dahaki post ta Cavalli :)







Hiç yorum yok: