5 Mayıs 2009 Salı

2009 KOSTÜM ENSTİTÜ GALASI DOSYA-5

Donatalla Versace, Versace koleksiyonundan ufak değişikliğe uğramış kıyafeti ile boy gösterirken Cindy Crawford her zamanki güzelliği ile mavi Versace elbisesi ile gecede. Cindy'nin daha gözümüze hitap eden daha trendlere uygun bir seçim yapmasını beklerdim açıkcası, ama aksesuarları makyajı ile kıyafeti ile uyumlu. Allegra Versace yine 2009 İlkbahar koleksiyonundan Versace elbisesi ile. Elbiseye diyecek lafım yok ama keşke kendine göre daha renkli, göz alıcı bir seçim yapsaymış.



Helena Christensen, bu gece için Zac Posen kıyafeti ile alımlı. Asimetrik kesimlere sahip eteği ve yine asimetrik bir V yaka formuna sahip elbisede V yakanın Vogue diye tamamlanması, herkesin beğenisine hitap etmesede fikir olarak takdir edilmeli.

Emma Robert'in göz alıcı kırmızı Versace imzalı mini elbisesi, gene bu sezonun trendi olan geniş eteğe sahip ve çok şık. Ama benim gözümde bu saç modeli ve bu ayakkabılar bu kıyafete uymamış, havasını yeterince gösterememiş ne yazıkki.

Leighton Meester , Louis Vuitton kıyafeti içinde geceye katıldı. Herşey defilede durduğu gibi normal hayatta kullanılınca olmuyor sanırım ama Leighton 'un yüzündeki ifadeyi görünce aklımda şeker kız candy geldi ve açıkcası yüzümde bir gülümseme oluşturdu.





Hiç yorum yok: