18 Şubat 2009 Çarşamba

VICTORIA'S SECRET İLE 2009 PLAJ MODASINA BAKIŞ
Victoria’s Secret bu sene inanılmaz renkli, göz alıcı modeller tasarlamış. Plajların bu sene renkleneceği kesin. Genel olarak baktığımızda, canlı renklerin kullanımı dışında, gözümüze ilk çarpanlardan biri de kullanılan kumaşların çiçek motifli olması, renkli irili ufaklı kullanılan çiçek motifleri. Kimisinde baskı kullanılmış, kimisinde ise nakış işlenmiş ya da payetlerle süsleme yapılmış. Ekose ve geometrik desenlerede yer verilmiş. Fırfırlar kullanılarak hareketlendirilmeler yapılmış. Bikiniler, üçgen ipli modellerin yanında, be sene straplez çok fazla kullanılmış. Altın, gümüş, kemik çember ve boncuklar kullanılarak süslenmiş.

Uzun veya kısa tunikleri bu senede mayo ve bikinilerimizin üzerine giyerek plajlarda boy göstericeğiz. Genellikle bol, şifon veya ince kumaşlardan yapılmış olanları tercih etmeyi unutmayın. Bele takılan kemer modası plajda da devam ediyor, belinize takacağınız uygun bir kemerle şıklığınıza plajlarda da devam edebilirsiniz. Bunun yanında kanvas kısa şortlardan veya kot kısa şortlardan bir tane çantanıza mutlaka ekleyin.
Büyük uzun kolyeler, yüzü kaplayan kalın kemik gözlükler her sene olduğu gibi bu sene de moda. Hasır çantalarımızı da unutmamalı tabiî ki de.

Diğer markalarında 2009 plaj trendlerine baktığımızda çok benzer koleksiyonların olduğunu görüyoruz.
Yani bu sene plajlara çıkmadan desenli bol renkli straplez bikinilerimizi, üzerine uygun tuniklerimizi ve tamamlayıcı aksesuarlarımızı almayı ihmal etmiyoruz. ;)












Hiç yorum yok: