25 Şubat 2009 Çarşamba

ERDEM GURURUMUZU OKŞADI

25'nci yıldönümünü kutlayan Londra Moda Haftası'nda Türk asıllı modacı Erdem koleksiyonunu sergiledi. Koleksiyonu ile büyük ilgi görmesi ve yabancı style.com da içinde olmak üzere birçok sitede adının büyük övgüler ile geçmesi kendini kanıtladığının göstergesi sanırım.


Erdem’in defilesinde renk uyumu ve desen zenginliği en öne çıkan özellikler olurken, koleksiyonunda güçlü ve çizgisel tasarımlar göze çarpıyor. Kırmızı, siyah, lacivert, mor ve sarı renkler özellikle çok kullanılmış ve bu renklerin üzerinde renkli baskılar, dantelle hareketlendirmeler tasarımların kalbini oluşturmuş.
Erdem Moralıoğlu koleksiyonunu tanıtırken, yaz koleksiyonunda ki gibi romantik değil,bu sezonda bayanların çayırlarda özgürce koşmadığından aksine gece kulüplerin ziyaret ettiklerinden ve otobüsle eve gittiklerinden bahsediyor.



Style.com ‘da Londra’nın Christian Lacroix’sı olarak adının geçmesi ve “süper dekoratör ve renkleri kullanmakta usta” denilmesi gururumuzu okşamadı demek yalan olur. Yolun açık olsun Erdem....

Hiç yorum yok: