26 Temmuz 2013 Cuma

TRT 1 İYİ FİKİR PROGRAMINDA TUĞÇE YUSUFOĞLU


Geçtiğimiz haftalarda yayınlana TRT1'in sevilen gündüz programı ''İyi Fikir'' 'in sunucusu Esra Harmanda, Tuğçe Yusufoğlu'na ait saks mavi sırtı degaje detaylı açık mini elbisemiz ve kırmızı mini elbisemizi tercih etmiş...

11 Temmuz 2013 Perşembe

FOX TV - MAGAZİN 90 PROGRAM SUNUCU ECE BEGÜM YÜCETAN DA TUĞÇE YUSUFOĞLU SEVERLERDEN


Fox Tv'nin çarşamba akşamları yayınlanan yepyeni magazin programı Magazin 90'nın sunucusu Sevgili Ece Begüm Yücetan da markamız Tuğçe Yusufoğlu'ndan giyinmeyi seviyor. Gerçekten kıyafetlerimiz kendisine çok yakışıyor. Sadece televizyon karşısında değil, program için Showroom'a her gelişinde, kıyafetlerimizi üzerinde gördüğümüzde ayrıca hayran kalıyoruz. 

10 Temmuz 2013 Çarşamba

9 Temmuz 2013 Salı

BENİM STİLİM YİNE BİR OFİS GÜNÜNDEN


Bugün biraz koyular içindeyim ama bu görselde zaten havanın biraz daha serin olduğı geçen haftalarda çekilmişti :) Pencere detaylı üstlerimiz ilk koleksiyonumuzdan beri sizler tarafında çokça seviliyor, o yüzden bizde her sezon koleksiyon temamıza göre farklı bir modelini daha ürünlerimiz arasına katmaya özen gösteriyoruz. Tabi bunda pencere detaylı ürünlerimizin benim de favori parçalarımdan olmasının etkisi büyük sanırım...
Yine bir ofis gününden herkese Sevgilerle... :)

8 Temmuz 2013 Pazartesi

TUĞÇE YUSUFOĞLU YAZ 2013 KOLEKSİYONUNDAN

Haftaya markamız Tuğçe Yusufoğlu'nda cıvıl cıvıl yazlık parçalar ile start vermek istedim. Bu yaz temasını Royal Ontario Museum'um mimarisinden aldığımız koleksiyonumuzda keskin hatlı, transparanlığı ifade eden pencereli modelleri çok işledik. 
Yazın hatta kışın ceketlerinizin içine bile kullanabileceğiniz ipek bluzlar hazırladık. Mini şortumuz ön detayı ile yaz için rahat ve her yere kullanabileceğiniz gibi.. Umarım seversiniz.



5 Temmuz 2013 Cuma

FOX TV - LALE DEVRİ DİZİSİNDE MARKAMIZ TUĞÇE YUSUFOĞLU


Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Fox Tv - Lale Devri adlı dizide Azra karakterindeki Deniz Barut, Tuğçe Yusufoğlu omzu üçgen detaylı beyaz gömleğimiz ve mercan bol paça pantalonumuz ile yer alırken, Toprak karakterindeki Selen Soyder, Tuğçe Yusufoğlu yaz koleksiyonundan siyah yelek ceketimiz ile yer aldı. 

4 Temmuz 2013 Perşembe

TUĞÇE YUSUFOĞLU YAZ 2013 KOLEKSİYONUNDAN

Son zamanlarda hem işlerin yoğunluğundan hem hayatımdaki değişimlerden hem de malum sebeplerden bazen istemeyerek bazen isteyerek pek fazla post giremedim. Bir süredir sizlerle Tuğçe Yusufoğlu'ndan parçalar paylaşmıyorum, istedim ki bu aralar postlara biraz yeni ürünlerimiz ile devam edelim. 
Temasını Royal Ontario Museum'un harika mimarisinin oluşturduğu ''Visible Layers'' adlı koleksiyonumuz ilhamını, binanın yapısında oluşturulan eski doku ile yeninin yani zıtlıkların kusursuz uyumundan, birbiri ile kesişen hacimlerden, içeri ile dışarının camlar ve duvarlarla ayrılmasına rağmen yaratılan transparanlıktan aldı.  Bu yaz için yaza uygun olarak bolbol ipekler ve ipek karışımlı pamuk kumaşlar ile çalıştık. 
İlk görseldeki bluzumuz bu koleksiyonda bolca kullandığımız ipek ile şifonun karışımdan geldi, eteğimiz ise gündüz ve gece rahatlıkla kullanabileceğiniz tarzda. Tabi bu yaz da, yazın olmazsa olmazı askılı ipek bluzları hazırlamayı ihmal etmedik. Yine ikinci görseldeki 3kat üst üste eteğimiz yazın favori parçalarından. Umarım sizde seversiniz....




2 Temmuz 2013 Salı

BENİM STİLİMDE UZUN ÜST


Bu haftalar öncesinden işten sonra bir arkadaşımın akşam yemeği ve eğlencesi için dışarı çıkmadan önce çekilmişti. Hatta tam hazırlanmamışım :).. Uzun üst, markamız Tuğçe Yusufoğlu'na ait; şortlarla ve pantalonlarla çok benim de çok severek giydiğim parçalardan...