28 Mayıs 2013 Salı

BENİM STİLİM OFİSTEN


Herkese Merhabalar, yeni bir hafta, yeni bir gün ve yazdan Günaydın. Havalar sıcak yüzünü bize göstermeden hemen öncesinde bir ofis gününden, hani sabah ve akşamları montumuzu yanımıza almadan çıkamadığımız ama öğlen sıcağında yandığımız bir günden. Aslında beni çokça ifade eden bir stil bu, genellikle toplantı yada özel bir durumumuz yok ise bu şekilde giyiniyorum, ofisde rahat ediyorum...
Herkese harika bir hafta dilerim ;)

24 Mayıs 2013 Cuma

MARKAMIZ İLE BUILDING RÖPORTAJI


Geçtiğimiz haftalarda markamız Tuğçe Yusufoğlu ürünlerini de bulabileceğiniz designer butik Building'e bizi ve markamızı anlattık. Bizim hakkımızda biraz daha bilgi almak isterseniz, keyifle okuyacağınız bir röportaj oldu.
Herkese Sevgiler...

23 Mayıs 2013 Perşembe

BENİM STİLİM BEMBEYAZ


Yazın da, kışın da bembeyaz giyinmeyi seviyorum. (kışın her ne kadar hava şartları zorlasa bile :) ) Bu sezon benim de çok menun olduğum gibi beyaz ve pastel renklerden oluşan bir koleksiyon hazırladık. Tabiki renk severleri unutmadık araya canlı renkler de attık. Sırtı şifon detaylı bluzum ve eteğim tabiki markamız Tuğçe Yusufoğlu 'ndan... ;)

22 Mayıs 2013 Çarşamba

FRESH

Bir önceki postta yazdığım sebeplerden bu sene Cannes Film Festivali Kırmızı Halı postu hazırlayamadım size.. Birkaç favorim olsa da daha çok fazla oo harikaymış dediğim bir look pek olmadı açıkcası belki de çok detaylı bakamadığımdan. Ama Milla'nın bu Chanel Spring 2013 Couture çiçek desenli payet detaylı elbisesi içindeki fresh görüntüsünü sevdim..


21 Mayıs 2013 Salı

TRT TÜRK - Bİ DÜNYA PROGRAMINDA MARKAMIZ TUĞÇE YUSUFOĞLU


Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan TRT-Türk ''Bi Dünya Tasarım'' adlı programda sevgili Burcu Kara  markamız Tuğçe Yusufoğlu'ndan pencereli gömlek ve deri detaylı havuç pantalonumuzu giyindi. Yine sezon finali programında ise şifon etek detaylı kırmızı elbisemizi tercih etti. Kendisinde tasarladığımız ürünleri görmeyi seviyoruz. :)

20 Mayıs 2013 Pazartesi

BENİM STİLİM


Evet haklısınız bir süredir post paylaşamıyorum sizlerle ama yazın gelmesi ie birlikte siparişlerin ve dolayısı ile Two DreamMakers Ofis'in yoğunluğu derken üstüne birde yaşadığımız hırsızlık olayı ile tüm yaz koleksiyonumuzun çalınması derken geceli gündüzlü çalışmak durumunda kaldım.

8 Mayıs 2013 Çarşamba

TUĞÇE YUSUFOĞLU KOLEKSİYONUNDAN 21

Koleksiyonumuzdan parçalara devam. Doğum günü, sizin veya arkadaşınızın özel gününde, kokteyllerde veya bir gece dışarı çıktığınızda dolabınızdaki kurtarıcı rolünü üstlenicek parçalardan..


Sırtı Açık Payet Mini Elbise: Tuğçe Yusufoğlu

6 Mayıs 2013 Pazartesi

TUĞÇE YUSUFOĞLU-TWO DREAMMAKERS BUGÜN LİMANGO DESIGNER STUDIO'DA



İşte o gün geldi; Limango Designer Studio için en sevilen ürünlerimizden feyz alarak çok özel, cıvıl cıvıl, haraketli bir koleksiyon hazırladık. Kumaş kalitemizden ve işçiliğimizden ödün vermediğimiz bu koleksiyona bugün '' Limango Tasarım - Designer Studio '' 'dan ulaşabileceksiniz. Umarım bizim çok severek hazırladığımız ve giydiğimi bu parçaları sizde seveceksiniz.....  Limango'da görüşmek üzere :)