10 Nisan 2013 Çarşamba

IPHONE VE INSTAGRAM GÜNLÜĞÜ 9


Instagram ve Iphone günlüklerine devammm. İlk resim ofisten, atölyeden sıcak sıcak çıkmış tulumumuzu denerken, ikinci resim ise arkadaşlarla mutlu bir günden :) Ofis halleri, beğendiğim detaylar ve klasikleşen Günaydın stil fotoğrafları...  Unutmadan yeni gelenler için Instagram adım: Styleistico... Herkesi beklerim. 
StyleisticoWeb Instagram için ise buraya tıktık:)

9 Nisan 2013 Salı

BENİM STİLİM


Bu aralar yeni sezon ürünlerin çekim için hazırlıkları, yazın gelmesi ile hızlanan siparişler, hayat derken Benim Stilim bölümü için resim çekecek zaman bile bulamıyorum açıkcası. Hatta yeni modelleri çalışıren sıklıkla atölyeye de girdiğimden rahat kıyafetleri tercih ediyorum.

8 Nisan 2013 Pazartesi

TUĞÇE YUSUFOĞLU-TWO DREAMMAKERS 8 NİSAN'DA TRENDYOL'DA

Herkese Merhabalar,

Haftaya güzel bir başlangıç yaparken size ufak bir süprizimiz var. Daha fazla gelen maillere, ürün sorularına ve online alışveriş yapmak istediğini dile getiren size karşı çıkamadık. Markamız Two DreamMakers bu gün Trenyol.com'da hemde sadece Trendyol'a özel çok çok özel fiyatlar ile... 
Hadi, ürünlere bakmak için tıktık.....


3 Nisan 2013 Çarşamba

BENİM STİLİM'DE MAVİNİN CAZİBESİ


Benim Stilim bölümüne yine bir ofis gününden merhaba diyelim Benim Stilim bölümüne. İlk resimde ne kadar gülmüşsem, 1 dk sonraki ikinci resimde bir o kadar suratsız çıkmışım :) Tam benim gibi terazi kadının ruh haline uygun davranışlar sergilemişim. 

1 Nisan 2013 Pazartesi

J.W ANDERSON X TOPSHOP


Geçen hafta J.W Anderson'un Topshop'a hazırladığı kapsül koleksiyonu incelemek için Nişantaşı Topshop mağazasına küçük bir kaçamak yaptım. Koleksiyonu motifli kazaklar, dizaltı etekler, trikolardan oluşmuş.  Sadece sınırlı sayıda satışa sunulan bu mini koleksiyon mutlaka incelenmeli, belki de Anderson'un sevilen karakteri dodo kazaktan dolaba eklenmeli :)