29 Mart 2013 Cuma

STİL ÖNERİSİ

Haftanın son iş gününden haftanın son postu stil önerisi ile geliyor. Biraz siyahlara büründük bu sefer ama hem sade hemde çekici bir kıyafet kombini hazırladım sizlere. Umarım seversiniz... 
Herkese harika bir haftasonu dilerimm :)...

28 Mart 2013 Perşembe

BENİM STİLİMDE EN SEVDİKLERİM - SİYAH VE BEYAZ


Merhabalar Benim Stilim'e bu sefer siyahlarla devam, sadece küçük beyaz detaylar var içinde... Yine havanın güzel olduğu günlerden, yine ofisden ne giydim postu ile karşınızdayım... Skinny pantalonlar ile gömlekleri kombinlemeyi seviyorum, eğer hava çok soğuk ise üstüne birde kazak ile kıyafetimi tamamlıyorum.. 
Herkese harika bir gün dilerimmm ....

25 Mart 2013 Pazartesi

IPHONE VE INSTAGRAM GÜNLÜĞÜ 8


Herkese Merhabalar,
Haftaya yine ne zamandır ertelediğimiz instagram ve iphone günlüğü ile başlayalım istedim. İlk resim Benim  Stilim bölümünü izleyenlerin bildiği gibi geçen moda haftasının ilk gününden kalan bir fotoğrafım. Bu moda haftası ne yazık ki  önceden planladığım yurtdışı seyahatim ile çakıştığı için sadece 1.gün  bazı defilelere katılabildim ve bu sebeple bu sene post yapamadım, sadece izleyici olarak keyifle tasarımcılarımızı izledim ve sizlerle yorumlarımı Styleistico'nun sosyal hesaplarından paylaştım. Diğer görseller ise hergün paylaştığım stil fotoğraflarından ve ofis detaylarımızdan geliyor... 

21 Mart 2013 Perşembe

GİTTİM GEZDİM GÖRDÜM GELDİM :) DUBLIN TURU


Çok yakın arkadaşım yaklaşık 1,5 sene önce İrlanda/Dublin'e çalışmak için yerleşti. O gün bugün derken günler geçti ve biz diğer çok yakın arkadaşlarım ile anca toplanabilip, bu hayat kargaşasında geçen hafta ziyarete gidebilme fırsatını bulabildik. Çalışma yoğunluğu içinde bu tatil, dostlarımla olmak açıkcası bana çok iyi geldi.. Bu tatili özellikle St.Patricks Day ile de birleştirdik, son günümüzde o keyifi de yaşayıp döndük. ( Kutlama resimlerini eleyemediğim için :) ayrıca paylaşıcam :) )

20 Mart 2013 Çarşamba

KANAL D - MERHAMET DİZİSİNDE MARKAMIZ TUĞÇE YUSUFOĞLU



Geçtiğimiz hafta yayınlanan Kanal D - Merhamet adlı dizide Irmak karakterindeki Yasemin Allen, Tuğçe Yusufoğlu mor pencereli bluzumuz ile yer aldı. Kendisine çok yakışmıştı, herkesten de harika tepkiler aldık, pek keyiflendik:)

15 Mart 2013 Cuma

STİL ÖNERİSİ

Hastalık, iş yoğunluğu derken sıra 2 haftadır hazırlayamadığım haftanın kombini postuna geldi. Bu hafta tatilde olduğumdan rahat bir kombin hazırlamaya çalıştım. Tabiki bol gezecekseniz veya çok koşturmalı bir gün geçirekcekseniz, o Alexander McQueen botları, Isabel Marant Sneakers ile yer değiştirebilirsiniz. Hem şık hem rahat ;)

14 Mart 2013 Perşembe

13 Mart 2013 Çarşamba

BENİM STİLİM KIRMIZI SİYAH BİRLİKTELİĞİNDEN


Herkese Merhabalar, 
Benim Stilim bu sefer yine ofis ortamından geliyor. Kırmızı, birçoklarınızın olduğu gibi benimde favori renklerimden, özellikle kırmızı siyah birlikteliğini çok seviyorum. Ofiste bolbol düz botlarımla da kullandığım deri taytımı kazaklarla, gömleklerle de kombinliyorum. Bu seferde markamız Tuğçe Yusufoğlu 'ndan omzu pencereli ve kolları yırtmaçlı gömleğimiz ile tercih ettim. 

12 Mart 2013 Salı

SHOPS DERGİSİNE MARKAMIZ TUĞÇE YUSUFOĞLU-TWO DREAMMAKERS'I ANLATTIK


Shops dergisi 2013 Mart sayısında, yani bu ay :) Shops Tasarımcı bölümüne konuk olduk ve markamız Tuğçe Yusufoğlu-Two DreamMakers 'ı anlattık. Kendimizden, tasarımlarımızdan, en sevilen ürünlerimizden ve tabiki 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonumuzdan bahsettik. Bu ay Shops almayı unutmayınnn ....



11 Mart 2013 Pazartesi

MERCEDES-BENZ FASHION WEEK ISTANBUL

Herkese Merhabalar,

Artık IMG'nin önderliğinde yenilenmiş, daha profesyonel olacağını umduğumuz bir moda haftamız var ve günler öncesinden takvimi açıklanan İstanbul Moda Haftası yarın start alıyor. Gelişmeleri gün ve gün takip ettiğim ve her görselde daha da çok heyecanlandığım bu moda haftası, ne yazık ki çok önceden planladığım yurtdışı seyahatim ile çakıştı. Bu sebeple sadece yarın bazı defilelere izleyici olarak katılıp, en azından ilk günü sizlerle instagram ve twitter hesaplarından paylaşmaya çalışacağım..
Şimdiden herkese harika bir hafta dilerim...

Dönüşte görüşmek üzere :)

9 Mart 2013 Cumartesi

FOX TV - LALE DEVRİ DİZİSİNDE MARKAMIZ TUĞÇE YUSUFOĞLU


Geçtiğimiz hafta yayınlanan Fox Tv - Lale Devri adlı dizide Azra karakterindeki Deniz Barut, Tuğçe Yusufoğlu drape detaylı üste sahip kırmızı elbisemiz ile yer aldı. Kendisi harika taşımıştı... ( Ayrıca bu ürün çok fonksiyonlu ürünlerimizden olup, üste kullanılan drapeli üstü etek olarak da kullanabilirsiniz.Görmek için tıklayın )

7 Mart 2013 Perşembe

TWO DREAMMAKERS HAZIR GİYİM ÜRÜNLERİNDE İNDİRİM


Herkese Merhabalar, 
Bildiğiniz gibi artık İndirimler için son haftaların içine girdik. Bizde markamız Two DreamMakers 2012 Sonbahar-Kış Hazır Giyim ürünlerinde %40'a varan İndirim için son iki haftanın içine girmiş bulunmaktayız. Herkesi Nişantaşı Showroom'a bekliyoruz...

TWO DREAMMAKERS SHOWROOM
AV.SÜREYYA AĞAOĞLU SOKAK

UZAL APT. NO: 2 / ASMA KAT
TEŞVİKİYENİŞANTAŞI-İSTANBUL
(Teşvikiye Cami'nin Arka Kapısının Sağ tarafında)
TLF: +90 212 296 80 18

LOUIS VUITTON VE SANAT


Louis Vuitton'un sanatçılar ile yaptığı işbirlikleri ve bu birlikteliklerden çıkan ürünleri meşhurdur. İşte bu birlikteliklerin bir yenisini LV sokak sanatı ile yapmış. Aiko, Retna ve Os Gemeos'u sanatları Louis Vuitton'un ikonik eşarplarında kendini göstermiş ve harika sonuçlar ortaya çıkmış. Benim favorim Retna :) Yukarıdaki videoya göz atmadan geçmeyin ;)

5 Mart 2013 Salı

KANAL D - MERHAMET DİZİSİNDE MARKAMIZ TUĞÇE YUSUFOĞLU


Geçtiğimiz hafta yayınlanan Kanal D - Merhamet adlı dizide Deniz karakterindeki Burçin Terzioğlu, Tuğçe Yusufoğlu saks mavi deri ve dantel detaylı kalem eteğimiz ile yer aldı. Böyle özellikle tasarım parçalar ile başrollerin giydirildiği, döneminin trend dizileri tarafından ürünlerimizin kullanılması bizi gururlandırıyor.

4 Mart 2013 Pazartesi

BENİM STİLİM OFİSTEN :)


Günaydınn Günaydın Günaydın, herkese kocaman Günaydınlar, 
Geçen hafta bu aralar salgın olan grip ve ateş peşimi bırakmadı, hatta kalıntılarını hala taşımaktayım, o yüzden bu haftaya enerjik bir Günaydın ve Benim Stilim ile başlayalım dedim. Bu geçen haftalardan kalma bir ofis gününden.. Aslında genelde ofis sıcak olduğu için üstteki kazağı gün içinde üzerimden atıyor oluyorum, ama bu kesinlikle en sık giydiğim botlarım ve en sık kullandığım tarz:) 

2 Mart 2013 Cumartesi

AKŞAM GAZETESİ LIFE DERGİSİ'NDE TUĞÇE YUSUFOĞLU-TWO DREAMMAKERS


Bu haftayı hastalıkla boğuşarak geçirdiğim için bırakın post yazmayı elime bilgisayar alamadım ve haftaya ait son postu markamızdan küçük bir haberle yapalım dedim. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Akşam Gazetesi eki Life Dergisi'nde Seda Öner, röportajı için markamız  Tuğçe Yusufoğlu'ndan saks mavi ''Mısır Elbise''mizi tercih etmiş.