30 Temmuz 2012 Pazartesi

MARKAMIZ TUĞÇE YUSUFOĞLU ''Two DreamMakers'' 'ın ÜRÜNLERİ ARTIK BUILDING MAĞAZALARINDA

Ürünlerimizi sizlerle buluşturmak için satış noktalarımıza yenilerini ekliyoruz. Bu noktaları seçerken de 'doğru' yerler olmasına özellikle dikkat ediyoruz. Bu sebeple 'Building' yeni satış noktalarımızdan biri. Birçok genç tasarımcının ürünlerine aynı yerden ulaşılıyor olması da ayrı bir keyif.

Building; Galata, Akmerkez ( Fashion Side Out ) ve Bağdat Caddesi'nde....


25 Temmuz 2012 Çarşamba

TWO DREAMMAKERS KOLEKSİYONUNDAN 16


Herkese Merhabalar,

Ben Bodrum'da bütün kışın yorgunluğunu atmaya çalışırken, ortağım Selen de markamız Two DreamMakers ile ilgileniyor, sizler için planladığımız yeniliklerin ön hazırlılarını yapmaya çalışıyor. Bende bilgisayar yanımda, boş bulduğum zamanlarda Two DreamMakers 'ın site ve Facebook Sayfa'sındaki güncellemeleri hazırlıyorum.  
Lafı gelmişken Two DreamMakers 'ın web sayfasında yeni görseller paylaşmaya da yeniden başladık, kimi tanıdığınız ürünler, kimi ise eğer bizi ziyaret etmediyseniz henüz görmediğiniz ürünler. Merak edenler hemen buraya tıklasın :)
Ara ara sizler ile ürün görsellerini buradan da paylaşıyorum işte sırada herkesin görünce bayıldığı kırmızı balık elbisemiz...


Sırtı Açık Balık Elbise: Two DreamMakers

20 Temmuz 2012 Cuma

BEYAZ BÜYÜ - LAZARO 2012 SONBAHAR/KIŞ


Yazın gelmesi ile düğünlerin bir kısmını geride bıraktık ama Eylül'de gerçekleşecek düğün haberleri yavaş yavaş kendini gösteriyor bile. Lazaro 2012 Sonbahar/Kış koleksiyonunun sade ama detaylarla dolu modellerini çok sevdim. Kibar ve asiller.. Gelin olacaklara ilham olsunnn :)....

17 Temmuz 2012 Salı

TWO DREAMMAKERS KOLEKSİYONUNDAN 15

Postlara markamız Two DreamMakers'ın yine ne favori ürünlerinden olan straplez elbisemiz ile devam. Siyahın asilliği her zaman kendini ortaya koyuyor gerçekten. Yine iç eteğinde de payet kumaş kullanarak küçük bir detay yaratmaya çalıştık.. Hala görmemiş olanlara, yakında kardeş, kuzen, arkadaş nişanları-düğünleri olanlara duyurulur: En özel günlerinizde de yanınızdayız :)


Siyah Straplez Payet Etek Detaylı Elbise: Two DreamMakers

15 Temmuz 2012 Pazar

TWO DREAMMAKERS KOLEKSİYONUNDAN 14

Herkese Merhabalarrr,
Sonunda döndüm, evimi de özlemişim ama harika ve yetersiz bir İtalya tatili geçirdim, en kısa zamanda tekrarlıcağımdan emin olabilirsiniz. İtalya için ayrı bir post gelecek ama ne zamandır Two DreamMakers'dan parçalar paylaşmaya ara verdiğimi fark edip, bir yandan kendime gelmeye çalışırken bir yandan da post hazırlıyım istedim.
Hala düğünler devam ederken biraz daha özel kıyafetlerimizden devam ediyorum. Versiyonları ile yine çok tercih ettiğiniz modellerimizden bir tanesi gelsinn....
İyi haftasonlarııı....


Kırmızı Straplez Payet Elbise: Two DreamMakers

7 Temmuz 2012 Cumartesi

YOLCULUK VAKTİ - İTALYA BENİ BEKLE

Herkese Merhabalar,
Biliyorum bir süredir post giremiyorum ama inanın geceli, gündüzlü çalışıyorum, çok yoğun bir zaman geçiriyoruz ama çok güzel şeylerde oluyor o yüzden mutluyuzz;)
Şimdi biraz dinlenme zamanı, bu postta havaalanından. Ufak bir İtalya turu yapıcam; Roma, Floransa, Venedik gezeceğiz. 1 hafta sonra görüşmek üzeree... Instagramdan ve twitterdan takibe alabilirsiniz, bende sizden favori yerlerinizi, ufak tüyolarınızı bekliyorum... :))

2 Temmuz 2012 Pazartesi

ELBİSE VE RUJ HEDİYESİNİ KAZANAN ŞENGÜL TEKEŞ


Evet Hediyemizzz Şengül Tekeş 'e gidiyorrr. Hemen sizden adres bilgilerinizi styleistico@gmail.com mailime bekliyorumm :) (Çok yoğun bir zamandayım ve yurtdışına çıkıcam lütfen acele edin ki sabah hediyenizi gönderebiliyim:) )

Kazanamayanlar üzülmesin lütfennnn ve beklemede kalın yakında güzel bir süprizim olacak :)