31 Mayıs 2012 Perşembe

H&M 2012 SONBAHAR-KIŞ LOOKBOOK

Biz daha yaz ayına bile girememişken markalar Sonbahar-Kış 2012 koleksiyonlarını yayınlamaya başladılar bile. H&M 2012 Sonbahar-Kış Lookbook'unu bizler için canlı canlı hazırlamış. Hadi İzleyelimm...

CHARLIZE THERON & KRISTEN STEWART INTERVIEW MAGAZIN İÇİN


Interview Magazin için Charlize Theron ve Kristen Stewart kameralar karşısına geçmiş. Türkiye'de de 1 Haziran'da sinemalarda oynayacak olan Pamuk Prenses ve Avcı (Snow White & The Huntsman) filmi ile yolları kesişen Charlize ve Kristen gerçekten harika bir çekime imzalarını atmışlar. Özellikle Charlize'nin görsellerine bayıldım. Sizi bu göz doyurucu çekimle ve filmin trailerı ile başbaşa bırakıyorum. 

30 Mayıs 2012 Çarşamba

MARKAMIZ TWO DREAMMAKERS 'DAN ARTİSTİK ÇİZİM

Herkese Günaydın,

Uzun zamandır çizim koymuyordum, aslında bunun en büyük sebebi şu anda yaptığım tüm çizimlerin ağırlıklı olarak bilgisayada ve teknik çizim olarak yapılması. Artikstik elle çizim için zaman ayıramıyorum bir türlü :) Ama bununla ilgili çok mail aldığımdan da bloga çizim eklemek istiyorum. Markamız Two DreamMakers'ın birkaç modeli böyle elle çizim olarak yapmıştım. Onlardan bir tanesini paylaşmak istedim sizinle. 


29 Mayıs 2012 Salı

TWO DREAMMAKERS KOLEKSİYONUNDAN 10

Her güne bir Two DreamMakers 'a artık biraz daha özel kıyafetler ile devam ediyoruz. Sırada hepinizden çok güzel yorumlar aldığımız, Antik Mısır'ın kuşak kemerlerinden esinlenerek hazırladığımız pembe straplez elbisemiz var. 
Oldukça yoğun bir zamandan geçiyoruz. Önümüzde yaklaşan Bebek Şenliği'ne hazırlandığımız şu günlerde, beklediğimizin çok üstünde gelen yorum, mail ve mesajlarınız ile mutlu oluyor, doğru yolda olduğumuzu anlıyor ve her geçen gün daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için çok daha fazla çalışıyoruz. Gösterdiğiniz o yoğun ilgiye çok çok teşekkürler; elimizden geldiğince sizlere ve isteklerinize cevap vermeye, yetişmeye çalışıyoruz ve hep daha iyisini yapmak için uğraştığımızdan dolayı yetişemediğimiz yerlerde affınıza sığınıyoruz. Yeniden Two DreamMakers'a olan ilginiz için binlerce teşekkürler.... :)



Pembe Straplez Elbise: Two DreamMakers

24 Mayıs 2012 Perşembe

BİR ÇALIŞMA GÜNÜNDEN NE GİYDİM POSTU


Günaydınnnn,
İlk olarak keyfinizi yerine getiricek, işlerinizin yolunda gideceği, huzurlu bir gün diliyorum herkese:) 
Ne zamandır yoğunluktan fırsat bulup yayınlayamadığım Benim Stilim bölümüne yeni bir ne giydim postu eklemek istedim. Yine oradan oraya koşturduğumuz bir günden kalma. Herşey nasıl gidiyor derseniz, oldukça yerinde, oldukça yoğun, oldukça haraketli gidiyor. Bütün bu yorucu çalışma günlerinin en güzel geçen saatleri ise sizden gelen o güzel yorumları, mailleri okumak ile geçiyor.

22 Mayıs 2012 Salı

CANNES 2012 FİLM FESTİVALİ KIRMIZI HALI FAVORİLERİ


Bu sene Cannes kırmızı halı öylee waowww dedirticek kadar haraketli değildi, en azından benim bakış açımdan öyleydi. Bu durumda bende favorilerimden oluşan bir post yapmayı uygun gördüm :) ve listeye Eva ile başlamak istedim. 

21 Mayıs 2012 Pazartesi

DRAPE BUTİK by GÖKÇE SÜRMELİ


Herkese Merhabalar, 
İşte sonunda hepinizin aradığı, sorduğu Drape Butik'te ortağım Keddy'nin Dolabı Selen ile sizler için harika bir çekim yaptık. Daha evvel bu yazımda bahsettiğim Drape Butik 2010 yılından beri tatlı mı tatlı Gökçe Sürmeli'nin tasarımları ile hizmet veriyor. El işçiliğinin ve işlemelerin öne çıktığı cıvıl cıvıl tasarımların yer aldığı, hem günlük hem de gece kıyafetlerini bulabileceğiniz çok alternatifli bir butik Drape. 

18 Mayıs 2012 Cuma

TWO DREAMMAKERS KOLEKSİYONUNDAN 9

Her güne bir Two DreamMakers dedik ve koleksiyonumuza biraz daha özel kokteyl ve gece kıyafetlerimiz ile devam edelim istedim. Bu parçayı zaten daha evvel gördünüz ama biraz daha şık olmak isteyenler için küçük bir payet farkı ile ürünümüzü değiştirdik. Özellikle mezuniyetlerin yaklaştığı şu günlerde harika bir seçim olur diye düşündük....


Kırmızı Straplez Elbise: Two DreamMakers

16 Mayıs 2012 Çarşamba

KATE MOSS VOGUE KAPAKTA VE GENE HAYRAN KALINILASI


Bu kadının çekimlerini görüpte hayran kalmamak mümkün  mü acaba? Bir insan anca bu kadar fotojenik, bu kadar güzel fotoğraf verebilir demekten alamıyorum kendimi. Kate Moss Vogue UK 2012 Haziran sayısı için gene harika görüntülere imzasını atmış....

15 Mayıs 2012 Salı

YARIN SABAH MORHİPO'DAYIZ


Herkese iyi akşamlar,

Daha evvel de duyurduğumuz gibi yarın yani 15. Mayıs'ta MORHİPO'dayız. 
Styleistico ve Keddy'nin Dolabı bloglarında daha önce severek takip ettiğiniz ve sevdiğiniz ürünlerden oluşan bir kapsül koleksiyonu çok özel fiyatlar ile Morhipo için hazırladık.. 
Yeni markamızında adından esinlenerek ''Two DreamMakers Daily Collection'' ismine verdiğimiz bu koleksiyonda neler mi var? İşte Selen sizler için ürünlerden birkaç ürünü çeşitlendirerek giydi. 

Yarın Morhipo'da Tasarım Rüyası Bannerı altında bize ulaşabilirsiniz....










STRAPLEZ ELBİSEYİ KAZANAN TEFAFUK_TUBA


Herkese İyi Sabahlarrrr...
Bildiğiniz gibi Straplez elbise için son gün dün akşamdı. İlk olarak herkese göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim.. Kazanamayanlar merak etmeyin daha böyle çok süprizlerim olacak ;)

Dün akşam straplez elbiseyi kazanan belli oldu. Tebrikler Tefafuk_Tuba :))
Hemen adres bilgilerini içeren mailini styleistico@gmail.com adresine bekliyorumm...



13 Mayıs 2012 Pazar

HEDİYE ZAMANI :)


Herkese Kocaman bir Günaydın ve İyi Haftalar,
Bu haftanın herkese uğurlu gelmesini, hayatını değiştiricek ve mutlu edecek süprizlerin olmasını diliyorum. Ve bunda benim de ufacık bir katkım olsun istediğimden, uzun zamandır ara verdiğimiz hediye zamanına devam ediyoruz. Bu seferki hediyemiz dantel straplez elbise (38 Beden). Dantel hala sezon trendleri içinde hükmünü devam ettiyor ve yazda artık iyicene kendini göstermeye başladı. Davetler, yemekler, organizasyonlar da hazır hızını almışken bu elbiseyi iyi bir yaza giriş hediyesi olarak düşündüm. Umarım sizde seversiniz...

Elbise hediyesi için yapmanız gerekenler işte aşağıda:

  • Bu posta yorum bırakmak (email bilgilerinizi bırakırsanız size ulaşmam kolaylaşır:) )
  • Styleistico Blog'unu izlemeye almak
  • Styleistico'nun Facebook ve Twitter hesaplarını izlemeye almak
İşte hepsi bu kadarcık. O güzel yorumlarınızı 14 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20:00'a kadar bekliyorummmm..... (Kazanan aynı akşam Random.org le belirlenecektir.)


12 Mayıs 2012 Cumartesi

TWO DREAMMAKERS KOLEKSİYONUNDAN 8

Cumartesi gününden Günaydınnn,

Bu günün Two DreamMakers parçası siyah havuç pantalon ve kırmızı bluzumuz.  Markamızın koleksiyonundan parçalara kokteyl, nişan, düğün, mezuniyet gibi özel günlerinizde giyebileceğiniz biraz daha özel gece kıyafetleri ile devam edicemm. Beklemede kalın....


Pantalon : Two DreamMakers

11 Mayıs 2012 Cuma

15 MAYIS'TA MORHİPO'DAYIZ


Bu aralar bir çoklarınızın takip ettiği gibi çok çalışıyoruz, çok yoruluyoruz ama sizler için bir dolu süprizleri de bu yoğunluğumuzun arasına sıkıştırmaya çalışıyoruz. Koleksiyonumuzda ilgili sizden de çok güzel yorumlar alıyoruz ve bu ilginiz bizi daha da çok çalışmaya şevk ediyor. 

İşte bu süprizlerden biri, bir süredir takip ettiğiniz Two DreamMakers'ın asıl koleksiyonundan önce araya sizler için Styleistico ve Keddy'nin Dolabı'nın en çok tercih edilen favori ürünlerinden oluşan özel bir kapsül koleksiyonu Morhipo için hazırladık. Adına da ''Two DreamMakers Daily Collection'' dedik. İsminden de anlaşılacağı üzere koleksiyon, günlük yaşam içinde rahalıkla kullanabileceğiniz, aynı zamanda bazılarında sadece aksesuar değiştirerek geceye devam edebileceğiniz parçalardan oluşuyor. 

Seviceğinizi düşündüğümüz bu kapsül koleksiyonumuz 15.MAYIS'ta MORHİPO'DA yer alacak... Bekleme de kalın.....

TWO DREAMMAKERS KOLEKSİYONUNDAN 7

Herkese Kocaman bir Günaydınnn,
Araya yeni postlar girse bile markamız Two DreamMakers koleksiyonumuza devam ediyoruz. Bu günün parçası turkuaz sırtı drapeli ve açık, kare omuz detaylı elbisemiz. Drapeleri çok seviyoruz, Antik Mısır'ın drapelerini alıp, günümüzün modern detayları ile birleştirdik. Kendisi favori elbiselerimizden ve farklı şekilde payetleri de hazırlanmakta...


10 Mayıs 2012 Perşembe

ANNA DELLO RUSSO H&M İÇİN TASARLADIĞI AKSESUARLARI İLE GELİYOR


H&M markalar, tasarımcılar ile yaptıkları, her birini merakla beklediğimiz işbirliklerine bir yenisini daha ekliyor. İlk defa bir moda direktörünü dahil ettiği projesi için moda ikonu Anna Dello Russo, aksesuar üzerine çok özel bir koleksiyon hazırlayacak. Daha ilk görsellerden, videoda bahsettiği esin kaynaklarından anlaşıldığı gibi dikkat çekici ve iddialı parçalardan oluşacak bir koleksiyon olacak. Koleksiyon 4.Ekim'de satışta, meraklılarına şimdiden duyurulur...

9 Mayıs 2012 Çarşamba

MET BALOSU 2012 - KIRMIZI HALIDAN BEĞENDİKLERİM


Şu sıralar inanılmaz yoğun çalışıyoruz, markamız Two DreamMakers için her gün başka bir atılımda bulunuyor, çok güzel yorumlar alıyor, daha fazla şevkle çalışıyoruz. Neden mi bundan bahsettim; çünkü Met Balosu 2012'den 2 gün geç kalarak bahsetme şansı yakalayabiliyorum. O yüzden bu post kim ne giymiş yorumlarından çok benim beğendiklerimden bahsediyor. Unutmadan bu senenin teması:  Schiaparelli & Prada: Impossible Conversations
En favorim en başa görsellerini yerleştirmeden belli olacaktır ki Gwyneth Paltrow ve Prada Elbisesi. Asimetrik elbisesi ve yüzündeki o harika gülümsemesi, asil duruşu ile harika görünüyor. Çelik mavisi elbisesi ve aksesuarlarının uyumu da ayrıca harika..

8 Mayıs 2012 Salı

TWO DREAMMAKERS KOLEKSİYONUNDAN 6

Geçen haftaya devam ediyoruz, Two DreamMakers koleksiyonumuzdan yeni bir görsel daha siyah dantel balık eteğimiz ve kırmızı, yaka detaylı bluzumuz. Daha görsellerini eklemediğimiz bir sürü ürünümüz sizler için şu sıralarda atölyemizde hazırlanıyor. Ayrıca çok yakında mezuniyet, düğün, nişan gibi özel günlerin olduğu sezona girmişken, bizde boş durmuyoruz ve sizler için harika ürünler üzerinde çalışıyoruz.  Yakındaaa, takipte kalın:)


Etek ve Bluz: Two DreamMakers

5 Mayıs 2012 Cumartesi

TWO DREAMMAKERS KOLEKSİYONUNDAN 5

Koleksiyondan parçalara straplez elbisemiz ile devam edelim. Two DreamMakers ilk koleksiyonunu Antik Mısır'ın gizeminden, uzantılı kemer aksesuarlarından, parçalı kıyafetlerinden ve draplerinden esinlenerek hazırlandı, tabiki günümüz trendleri ile birleştirilerek......
Eski bir Mısır atasözü der ki;
      ''Cennetin Krallığı herkesin içindedir, onu fark eden ona sahip olabilir''


Straplez Elbise: Two DreamMakers

4 Mayıs 2012 Cuma

TWO DREAMMAKERS KOLEKSİYONUNDAN 4

Haftanın son çalışma gününe:) Günaydın,
Gerçi biz bu aralar yoğunluktan cumartesi hatta bazen pazar günleri bile çalışıyor durumdayız. Bu günün Two DreamMakers'ı mercan rengi balık eteğimiz ile siyah dantel detaylı bluzumuz. Bluzu tam olarak görmek isteyenler buradan tıklayabilir. Umarım seversinizz...


Etek ve Bluz: Two DreamMakers

3 Mayıs 2012 Perşembe

TWO DREAMMAKERS KOLEKSİYONUNDAN 3

Herkese kocaman bir Günaydın,
Markamız Two DreamMakers'ın koleksiyonundan devam ediyoruz. Bu günü turkuaz uzun elbiseye ayırdım. Bu parça daha öncekilere göre biraz daha özel çünkü özel günlerinizde de yanınızda olmayı planlıyoruz. Ayrıca bunun için bu ve diğer elbiselerimizin farklı versiyonlarını da çalışıyoruz. Styleistico'yu twitter ve instagram hesaplarından izlemede olanlar ile bazılarını paylaştık bile. Yakında mezuniyet, nişan, düğün gibi daha özel günleriniz için hazırladığımız koleksiyonumuzdan parçaların bazılarını da sizler ile paylaşacağız:) 


2 Mayıs 2012 Çarşamba

TWO DREAMMAKERS KOLEKSİYONUNDAN 2

Yeni bir güne yeniden Günaydınn,
Ne demiştik bu hafta markamız Two Dreammakers'dan parçalar sergileme haftası :) Sırada beyaz bluzumuz ve mercan bol paça pantalonumuz var. Boyu uzun gösteren yüksek bel, bol paça pantalonları çok seviyoruz ve yaz için rengarek hazırlıyoruz. Yine truvakar kollu bluzumuzdanda baharın en güzel renklerinden seçtik. Umarım bizim gibi sizde seversiniz:)


Bluz ve Pantalon: Two Dreammakers

1 Mayıs 2012 Salı

TWO DREAMMAKERS KOLEKSİYONUNDAN 1

Herkese kocaman bir Günaydınn,
Bir önceki postumda belirttiğim gibi bu hafta benim için çok özel çünkü bu hafta markamız ''Two DreamMakers'' ı sizler ile ilk kez paylaştığımız hafta ve bu haftaya özel olarak diğer postların yanında sizler ile koleksiyondan hergün bir model paylaşacağım. Biz herbir ürünü çok severek, emek vererek, ilk başta kendimiz beğenerek üretiyoruz. Umarım sizde beğenirsiniz.


Etek ve Bluz: Two DreamMakers