30 Nisan 2012 Pazartesi

ZAMAN TAMAMDIR İŞTE MARKAMIZ ''TWO DREAMMAKERS''


Herkese Merhaba,

Beni takip edenlerinizin bir çoğu uzun zamandır hayalini kurup, bu hayali gerçekleştirmek için çabaladığım, planlarını kurduğum ve nihayet 8 ay öncesine kadar  koleksiyonunu bile hazırlayıp ertelemek zorunda kaldığımız markamızı biliyor. Hatta geçtiğimiz birkaç gündür Styleistico'nun twitter, facebook ve instagram hesaplarından koleksiyonumuza ait görselleri sizler ile paylaşıyor ve aldığımız o güzel yorumlarınız ile mutlu oluyor, doğru yolda olduğumu anlıyorum.

29 Nisan 2012 Pazar

LEVI'S CURVE ID İLE HARİKA KIVRIMLARR


Perşembe akşamı İstinye Park Levi's Mağazasında Levi's Curve ID koleksiyonunu denemek için ziyaret ettik. Bir yandan vücut tiplerimiz belirlenirken, bir yandan da Levi's Curve ID'nin ortaya çıkışı ve türleri ile ilgili bilgiler aldık.

27 Nisan 2012 Cuma

MARTA STRENG OBJEKTİFİNDEN


Marta Streng'in güneş ışıklarını kullanarak yaptığı çekimlere hayran kaldım.  Model Aleksandra Prytula çekimde yapılan styling ile güneşin yansımaları içinde harika görünüyor. Görsellerin keyfini çıkarın:)

26 Nisan 2012 Perşembe

YİNE GEÇEN EYLÜLDEN KALMA NE GİYDİM POSTU


Herkese Merhabalar,

Biliyorum bu aralar postlar yavaşladı ama bu aralar çok çalışıyorum, çok koşturuyorum. Hayatımı iş ve annemle birlike hastane arasında geçiyorum. (Annemi merak edenler, soranlar için tekrardan tekrarlıyım tedavisinin bitmesine çok az kaldı ve artık çok daha iyi :) herkese ilgisi için yeniden binlerce teşekkürler) 

25 Nisan 2012 Çarşamba

UNA BURKE'UN HAYRAN BIRAKAN TASARIMLARI


Una Burke 2012 koleksiyonuna bakıp aşık olmamak mümkün değil,  heykelsi formları kendi tarzında yaratan en orjinal tasarımcılardan. Deri ile böyle mükemmel çalışarak ve metaller ile işleyerek böyle mükemmel işlere imzasını atmış. Koleksiyonda kemerler, takılar, giysiyi tamamlayan parçalar kesinlikle çok başarılı. İlham alınası detaylar için buyrun görseller.....

20 Nisan 2012 Cuma

LACOSTE L!VE SÜPRİZİ VE 2012 İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU


Lacoste, 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonunun tanıtımı için oldukça eğlenceli ve keyifli bir yöntem seçerek bana nostaljik anlar yaşatmayı başardı. Gönderdiği Stereo-Vision ile defalarca film şeritlerinde yer alan koleksiyona ait görselleri inceledim. Lacoste, sunum yönteminde kullandığı eğlenceyi hiç süphesiz bu sezon koleksiyonuna da taşıyarak Amigo kız ve Patenci Kız temaları ile yaz için harika bir ürünler hazırlamış. Vintage detayların feminen detaylar ile birleştiği koleksiyonda; pileli etekler, kısa şortlar, polo tshirtler, boyfriend kazaklar, hırkalar gibi parçalar yer almış. Mutlaka bir göz atılmalı.

17 Nisan 2012 Salı

BUYAKA TOPSHOP MAĞAZASINA BLOGGER BASKINI


Geçtiğimiz hafta Iconjane'den aldığımız haber ile kendimizi BuYaka Topshop mağazasında bloggerlar için özel olarak hazırlanmış etkinlikte bulmamız bir oldu. Konu Topshop olunca akan sular duruyor tabi:). Kapılar bizim için açıldı ve daha ilk dakikalarda bile çevreye şöyle bir baktığımda bütün arkadaşların bir standa ürün seçiyor olduğunu gördüm.

12 Nisan 2012 Perşembe

YEPYENİ BİR GÜNE KOCAMAN MERHABA


Her gün yepyeni bir güne uyanıyoruz, yeni umutlar, yeni hayaller peşinde koşuyoruz. Bazen günümüz çok güzel geçiyor, bize tatlı süprizler yapıyor, bazen ise işler istediğimiz gibi gitmediği için o güne kızıyoruz ve sonraki günlerden de acısını çıkarıyoruz. Oysa her gün güneş yeniden doğmuyor mu, yepyeni bir güne uyanmıyor muyuz? 

Bu post'a nedense böyle başlamak istedim ve evet o gördüğünüz batan güneş değil yeni doğan, birçoğumuzun uykuda olduğu için bu harika manzaran yoksun kaldığı güneş. Bu aralar benim için böyle şeyler hayatımda başka anlamlar kazandı. Her güne daha mutlu uyanmak için çabalıyorum, sebepler arıyorum kendime çünkü her yeni doğan gün gerçekten de bizi bambaşka yeni güzellikleri ile tanıştıyor. Onlara hayatımda yer açmaya ve içeri girmelerine izin vermeye çalışıyorum. Bu, bu seneki yeni kararlarımdan biri, belki uygulama koymakta en çok zorlanacağım ama gün geçtikçe daha başarılı olacaklarımdan bir tanesi. İşte yeni yıla girmeden size de açıklağım listemi yavaş yavaş uygulamaya başladım, hatta bazılarını planladım, bazılarını gerçekleştirmeye çok yaklaştım bile. 

11 Nisan 2012 Çarşamba

H&M CONSCIOUS COLLECTION – SÜRDÜRÜLEBİLİR STİL-DOĞA DOSTU KOLEKSİYON


Artık en merakla beklediğimiz parçaları içeriğinde bulunduran H&M'ın doğa dostu koleksiyonu (Conscious Collection) hiç süphesiz bu sezonda harika ürünler çıkarmış. Üstelik bu sezon yeni bir heyecan daha yaratmak amacı ile kırmızı halıdan esinlenilerek yorumlanmış şık gece elbiseleri de koleksiyona eklenmiş. Sürdürülebilirlik teması ile çevreye duyarlı davranarak hazırlanan H&M'in Exclusive Conscious Koleksiyonu'ndaki parçalara 12 Nisan itibari ile H&M İstinye Park mağazasından ulaşabileceğiz...

9 Nisan 2012 Pazartesi

BEYMEN BLENDER İLE SEZONA BAKIŞ


Styleistico Twitter hesabını izleyenlerin bildiği gibi geçtiğimiz hafta Beymen Blender Nişantaşı mağazası satınalma ekibi ile bir araya geldik. Bünyesinde dünyaca ünlü birçok markayı bulunduran Beymen Blender'ın sezona bakışı hakkında çok keyifli bir sohbet geçirdik. Ekibin ürünleri seçerken izlediği yoldan başlayarak, sezonun trendlerinin üzerinden geçerek tek tek markaları ve öne çıkan parçaları inceledik. Beymen Blender da her bir markanın alanının özel olarak büyük titizlikle hazırlanmış olduğunu gördük ve hatta büyük markaların Beymen Blender'a özel olarak üretmiş olduğu modellere göz attık. Hem bayan hem de erkek  koleksiyonlarında bu sezon bol bol göreceğimiz denim trendlerini yansıtan seçeneklerin bolca yer aldığı Beymen Blender mağazasını dolaştıkça bu yazı gerçekten de çok renkli geçireceğimizi anladık. Ayakkabı reyonundaki çeşitlik özellikle her bayanın kalbini çalacak düzeyde. Ayrıca Beymen Blender, şu an bünyesinde bulunan marka ve tasarımcılar dışında yepyeni markaların koleksiyonlarını da bünyesine katmaya hazırlanıyor.

4 Nisan 2012 Çarşamba

ZARA NİSAN KATALOGU İLE TRENDLERDEN BİR KUPLE


Sanırım baharın gelmesinden dolayı olacak, o kış bunalımından bende yavaş yavaş çıkıyorum. Bu aralar pek bir etrafa bakınır, pek bir etrafı inceler ve bundan eskisi gibi zevk alır olmaya başladım. İşte bu bakındıklarımdan biri Zara Nisan Lookbook oldu. Hepimizin olduğu gibi Zara benim de kurtarıcı mağazalarımdan biri çünkü hiç süphesiz trendleri en yerinde uygulayan ve herkese hitap edebilen bir marka. Bu görseller benim seçimim ve seçimlerinden anlaşılcağı gibi bu sezon beyazlar benimde favorim  olacak. Arkadan neon renkler ve gold izliyor. Ya bu önümüzdeki sezon sizin favoriniz yada takıntınız hangi renkler, hangi parçalar  ?:)

2 Nisan 2012 Pazartesi

ROSIE HUNTINGTON VOGUE BREZİLYA


Rosie Huntington-Whiteley Vogue Brezilya 2012 Nisan kapağında hiç tartışmasız harika görünüyor. Bir önceki postumda da belittiğim gibi gold parçalar bu sezon belli ki favorilerin arasında ve Vogue'da bunu çekimlerde Rosie ile harika anlatmış. Sizde dolabınıza hala yok ise size uyan bir gold parçayı mutlaka ekleyin.;)