30 Mart 2012 Cuma

GOLD VE SİYAHIN GÜCÜ: ALEXI FREEMAN


Siyah ve altın tonu ile Alexi Freeman 2012 koleksiyonu sanırım daha çok altın tonlarından dolayı sevdim. Bu aralar gözüm parlak ürünlere özelliklede gold ve bakır tonlarına doğru kayıyor. Benim favorim üçüncü resimdeki püsküllü üst. Geçen sezondan beri bu tür püsküllere de takmış durumdayım :) Ya siz neleri seviyorsunuz ?

28 Mart 2012 Çarşamba

CHRISTIAN LOUBOUTIN 20.YIL KAPSÜL KOLEKSİYONUNDAN SEÇMELER


Hepimizin aşık olduğu o kırmızı tabanların yaraıcısı Christian Louboutin 20. yılına özel olan bir kapsül koleksiyon hazırlamış. Bu koleksiyonun özelliği yıllar içinde ikon olan ayakkabılardan esinlenerek hazırlanmış olması. Mart ayında satışa çıkmış olan koleksiyondan ben favorilerimi seçtim bile; gerisi mi hemen tıktık :)

KONUMUZ: MICHAEL KORS 2012 RESORT PEMBE ELBİSE


Başlıkta da bahsettiğim gibi bugünkü konumuzu herkesin gözdesi Michael Kors Resort 2012 koleksiyonundan bir parça belirledi. Yukarıda gördüğünüz elbise ile Brooklyn Decker, Lauren Remington Platt, Jennifer Lopez, Ko Hyun Jung gibi ünlülerin yanında bloggerların hatta açıkcası herkesin üzerinde karşılaşıyorum. Elbise sade kesiminin yanında neon pembe rengi ve derin yırtmacı ile gözleri üzerinde topluyor. Yani abartıdan uzak sade kesim ile çarpıcı rengin ve detayın harika buluşması. Bende bu sabaha böyle canlı bir post ile başlayarak, ilham alalım istedim. Herkese GÜNAYDINNNN ;)

26 Mart 2012 Pazartesi

JUDITH LEIBER 2012


Bugüne renkli mi renkli, canlı mı canlı, parıldayan bir post ile başlamak istedim. Judith Leiber'i o ünlü cupcake çantasından dolayı birçoklarınız tanıyorsunuzdur. O sadece çanta üzerine odaklanmış olan ve sanatını her bir çantasına yansıtan ender tasarımcılarda, ayrıca ünlülerin kırmızı halıda da tercihi.

23 Mart 2012 Cuma

TOMMY TON'UN OBJEKTİFİNDEN MODA HAFTASI STİLLERİ


Renk mi görmek istiyorsunuz, desen mi? Detay mı görmek istiyorsunuz, aksesuar mı? Kısacası görmek istediğiniz herşey sokaklarda ve sokaklardaki en iyi stil fotoğraflarını yakalayanlardan biri hiç süphesiz ki Tommy Ton. Bu görseller moda haftasındaki sokak modasına ait ve bir çoğu kendi stilinize bir şeyler katmak için ilham veriyor. Bunlar benim sevdiklerimden birkaç tanesi, hadi sizde sizinkileri seçin ;)

22 Mart 2012 Perşembe

ESKİLERDEN - DÜĞÜN GECESİNDEN KALMA NE GİYDİM


Postlara eskilerden kalma ne giydim postu ile devam etmek istedim. Bildiğiniz gibi bütün kışı hastane ve annemin evi arasında mekik dokuyarak geçirdim ki bu süreç hala devam ediyor. Bu sebeple bütün sonbahar ve kış eşortman, kazak, hırka üçlemesi ile geçti. O yüzden istedim ki hazır havalar da ısınmışken yazdan kalma stil fotoğrafları ile Benim Stilim bölümüne devam edelim. 

21 Mart 2012 Çarşamba

VE TANRI KADINI YARATTI :) ADRIANA LIMA İLE GÜNE BAŞLAYALIM


Güne güzellikler ile başlayalım istedim ve Adriana'nın hem yazı hatırlatan hemde her baktığımızda hayranlık uyandıran bu görsellerine kayıtsız kalamadım. İlk çekim Vogue Brazil 2012 Şubat ayı kapağından. Teninin rengi, bana şu sıralar çok da ihtiyacım olan güneş, kum yani tatil hayalleri kurdurtmaya yetti. Diğer görsellerin hepsi ise birer stil örneği, her parça alınası, kombinler giyilesi. Daha fazla uzatmadan ben en iyisi bu güzellik ile sizleri başbaşa bırakıyım. Herkese süper bir gün dilerim :)

20 Mart 2012 Salı

CONVERSE AYAKKABILAR GORILLAZ İLE ÇOK DAHA RENKLİ VE NEŞELİ


Converse klasik Chuck Taylor All Star ayakkabılarına, dört farklı tasarımı daha ekledi. Üstelik bu yepyeni, renkli ayakkabılar dünyaca ünlü müzik grubu Gorillaz ile yapılan işbirliği sonucunda ortaya çıkan tasarımlar. Koleksiyonun öne çıkan modellerini tabiki de grubun karakterlerinin baskılarının bulunduğu parçalar oluşturmuş. Ben aşağıdaki iki modeli de çok sevdim. Hala duymayan görmeyen Converse severler var ise ayakkabılar Şubat 2012'de tüm dünyada satışı sunulmuş, bilginize :)

NEVRA KARACA NO7


Hepinizin bildiği gibi yeni tasarımcıları sizler ile tanıştırmak gibi bir alışkanlığım var, en çok sevindiğim ise onların fark edilmesine bir nebze de olsa faydam olması. İşte bu tasarımcılardan bu aralar devamlı karşıma çıkan Nevra Karaca var. Aslında belki de birçoklarınız onunla tanışmıştır bile çünkü biraz araştırdığımda onun N°7 isimli koleksiyonunu geçtiğimiz sene Kasım ayında Paris'te tanıttığını ve başarılı parçalar yaparak herkesi etkilediğini okuyorum. (Bildiğiniz gibi bir süredir herşeyden kopuk yaşadığım için zamanı yakalamaya çalışıyorum:) )

STYLEISTICO YENİDEN BENMODA İLE IPHONE VE IPAD 'LERİNİZDE


Ipad ve Iphone kullanıcılarının birçoğu BenModa ile çoktan tanışmış olmalı. BenModa yerli ve yabancı blogların hepsini bir yerden takip edebileceğiniz harika bir ortam. BenModa'yı iphone, ipad aplikasyonlarından ve  BenModa.com sitesinden kolayca takip edebilirsiniz. Üstelik Styleistico'da yeniden BenModa ile sizlerle buluşuyor. 

11 Mart 2012 Pazar

DRAPAJ ÇALIŞMALARIMDAN ÖRNEK : KOSTÜM ÇALIŞMASI


Herkese Merhaba,
Bu aslında uzun zaman önce hazırladığım bir posttu ama anca şimdi düzenleyip yayınlayabilme fırsatı bulabildim. Sizden gelen bazı sorular, mesajlar vasıtası ile böyle bir post yapma gereği duydum tabii meraklıları için, meraklısı olmayanlar ise sonuca bakıp yorumları ile bize katılabilirler ;)

1 Mart 2012 Perşembe

MARNI at H&M


H&M'in Lanvin, Jimmy Choo, Versace gibi daha birçok hatırı sayılır marka ile yaptığı işbirliklerini hepimiz biliyor, ilgi ile takip ediyoruz. İşte bu birlikteliklerin en sonuncusunu bu sezon H&M Marni ile gerçekleştirdi. İpek ve pamuklu kumaşların ağırlıkla kullanıldığı koleksiyonda Marni'nin alışık olduğumuz desen ve renkleri kullanılmış. Özellikle aksesuarlar oldukça dikkat çekici ve yaz için bize harika seçenekler sunuyor.