27 Ağustos 2011 Cumartesi

MASALSI BİR DÜNYA


Bu aralar en büyük keyfim internette dolanıp, birbirinden güzel çekimleri, görselleri, kıyafetleri incelemek. Tabi bunu günümden geriye kalan kısıtlı zamanımda oturup tezimi yazmam gereken zamanlarda yapıyorum :) (Kendi vicdanımla boğuşuyorum da, bir türlü tezime konsantre olamıyorum, önerisi olanları dinlemeye hazırım:) ) Bu görseller Vivienne Mok'un elinden çıkma, bize çekiminde saklı, unutulmuş yerlerin hikayesini anlatmış. Açıkcası ben anlatımdaki bu masalsılığa ve gizeme bayılıyorum, aynı zamanda romantik, bana peri kızlarını anımsatıyor, ve o kıyafetler uçuşan tüller, kabarık etekler... Belkide benim hayal dünyama yakın olduğu için seviyorum. Umarım sizde benim kadar keyif alırsınız.

25 Ağustos 2011 Perşembe

ANNE HATHAWAY SİYAHLARIYLA INTERVIEW MAGAZİNE'DE


Anne Hathaway, Interview Magazine'nin o meşhur Eylül sayısı için her zaman olduğundan farklı bir imaj ile kameralar karşısına geçmiş ve siyahlara bürünmüş. Bu gotik havaya, siyahın ve dantelin asilliğine tek kelimeyle bayılıyorum. Görsellerin harikalığından da anlaşılcağı üzere çekim Mert Alas ve Marcus Piggott'un objektifinden çıkma. Anne çekim boyunca Dolce&Gabanna, Valentino, Dior, Chanel, Alexander McQueen gibi daha birçok tasarımcının kıyafet ve aksesuarları ile oldukça çekici ve gizemli. Sizce de Drakula'nın gelini gibi değil mi? Tabiki de iyi anlamda ;) dedim ya ben Anne'nin bu haline bayıldımmmm.....

24 Ağustos 2011 Çarşamba

STİLİNİZE DESTEK VERİCEK HARİKA BİR KİTAP ÖNERİSİ


Bu yaz tatillerimden birini oldukça sakin geçirdiğimden önceki postlarımda bahsetmiştim.  İşte o daha sakin geçen tatilimi, uzun zamandır yoğunluktan ve sanırım bütün sene okul için zorunlu olarak kitaplardan kafamı kaldıramamamdan dolayı oluşan kitaplardan uzak durma kararımdan vazgeçerek bu kitabı okumaya ayırdım. Evet gerçekten de bir süredir ne roman, ne o çok sevdiğim dergileri, ne de moda kitaplarını okumuyorum, daha doğrusu zamansızlık ve okul için zorunlu okumam, araştırmam gerekenler yüzünden okuyamıyorum. Yaz tatilinde, yaklaşık altı ay önce aldığım bu kitabı okumak için zaman yaratabildim ve hemen sizinle paylaşmak istedim. 

22 Ağustos 2011 Pazartesi

GEÇ KALMIŞ SON BODRUM POSTU


Bodrummm Bodrummm, bu sene iki ayrı tatilimi de Bodrum'da geçirdim. Bir tanesi pek evden dışarı çıkmadığım, bolbol dinlendiğim, diğeri ise gündüzleri bolbol beachleri gezdiğim, devamlı farklı farklı yemekler yediğim :) (İstanbul'a döndüğümde tartıya baktığımda böyle gülmüyordum tabi), bir iki akşam eğlendiğim ama yinede genel anlamda sakin zaman geçirdiğim tatiller. Yorucu bir senenin ardından tatiller çok çok iyi geldi açıkcası ve bu güzel tatilden sizinle de ufak bir iki fotoğraf paylaşmak istedim ve paylaşıma odamın balkonundan çektiğim bu huzur verici renklerdeki manzaramdan başlamak istedim. ( sizinle daha net ve daha çok fotoğraf paylaşmak isterdim ama küçük fotoğraf mak. götürdümmm, tatilde yaptığım bu üşengeçliği mazur görün lütfenn ;) )

17 Ağustos 2011 Çarşamba

İSTANBUL FASHION WEEK 7-10 EYLÜL / GÜNCELLENMİŞ LİSTE

Herkese Merhabalar :) Sonunda İstanbul'a döndüm, biliyorum sizi tatilde biraz ihmal ettim ama öyle bir grupla birlikteydim ki, bilgisayarımı yanıma almama rağmen açmaya çok fırsat bulamadım. 
Bu güzel haftaya başlarken, her sezon ürünlerini giymek, bu sezon neler yapmışlar diye büyük merakla beklediğimiz tasarımcı ve markaların defilelerinin yer aldığı İstanbul Fashion Week defile programını paylaşmak istedim. İstanbul Fashion Week'de bir değişiklik ise bu sezonda çok sevdiğimiz, tasarımlarına hayran olduğumuz Günseli Türkay, Zeynep Tosun ve Zeynep Erdoğan'ın programda yer almamış olması. 
İşte IFW 2011 Defile Programı: 

Güncelleme: IFW Facebook sayfasında açıklanan son listedir. Yapılan açıklamalara göre tarih ve mekanlar hakkında yapılacak değişiklikler an itibari ile bu sayfada yayınlanacaktır


Kaynak: IFW

10 Ağustos 2011 Çarşamba

BENİM STİLİME BODRUM'DAN DEVAM


Güzel bir güne, güzel bir GÜNAYDINNNN :) Birçoğunuzun bildiği ve yavaşlayan postlardan anlaşıldığı gibi gene Bodrum'dayım. Bu sefer bir değişiklik yapıp arkadaşımla birlikte çektirdiğimiz bir resim ile açılış yapmak istedim. Bu resimler ilk ve ikinci gecemizden, yemeğe doğru çıkarken sitemizde çekildi.

5 Ağustos 2011 Cuma

PEMBE TEK OMUZ ELBİSE HEDİYE TOMBUL KELEBEĞİN ANNESİ'NİNN


Evet Hediyemizzz Tombul Kelebeğin Annesi'ne gidiyorrr. Mail adresi bırakmadığınız için size mail atamadım. Hemen sizden yarın sabah Bodrum yoluna çıkmadan erkenden hediyenizi gönderebilmek için styleistico@gmail.com mailime adres bilgilerinizi  bekliyorumm :) (Yoksa 1 hafta sonraya kalacakkk)

Kazanamayanlar üzülmesin lütfennnn, daha size böyle çok süprizlerim olacak izlemede kalın :)

3 Ağustos 2011 Çarşamba

STRAPLEZ ÜST DETAYLI ABİYE ELBİSE / DÜĞÜNÜMÜZE NE GİYDİM


Herkese Merhabalar ve Hayırlı Ramazanlar. Ramazanın gelişi ile birlikte bana bir tembellik çöktü, belki de tatilden dönüşün verdiği rehavet veya İstanbul'un sıcağı ile neminin verdiği halsizlikten ötürü gelen bir tembellik olabilir, postlarda hemen biraz yavaşlama oldu ama toparladım kendimi, kalk Tuğçe dedim kendi kendime :)