8 Eylül 2011 Perşembe

IFW 2011 KARMA 1 / İPEK ARNAS - ASLI GÜLER - JALE HÜRDOĞAN

İPEK ARNAS - 2TERS 1DÜZ


İpek Arnas, 2 ters 1 düz markası ile bize örgülerden oluşan bir koleksiyon sundu. Ayrıntıların detaylarda  gizli olduğu ve örgünün alışık olduğumuz klasik görünümünün dışında kullanıldığı, renklerin birbiri ile harmanlandığı hoş parçalardan oluşan bir koleksiyon izledik.
Koleksiyonun tümünü görmek için tıktık..



ASLI GÜLER


Karma defilede 2. isim Aslı Güler'di ve podyuma gelen bir kırmızı Vespa ile start aldı. Aslı, bizlere günlük giyime oldukça uygun, capcanlı ve haraketli kumaşlar ile hazırlanmış, detaylarda fırfır, plise, volana yer verilen renkli bir koleksiyon sundu. Koleksiyonun tümünü görmek için tıktık..




JALE HÜRDOĞAN


Karma defilenin son ayağını oluşturan Jale Hürdoğan defilesinin başlangıcını Şenay Akay yaptı. Daha ilk parçadan ne kadar renkli bir koleksiyon izleyeceğimizi hepimiz anladık. Jale Hürdoğan, misafirlerine uçuş uçuş şifonların yer aldığı, sarı, mavi ve kırmızının hakimineti altında bütün renklerin ahenkli bir şekilde harmanlandığı iç açıcı parçalardan oluşan keyifli bir koleksiyon izlettirdi. Kemerlerde, bedende ve uçuşan parçalarda kullanılan detaylar gözden kaçmıyordu. Koleksiyonun tümünü görmek için tıktık..




Görseller: Styleistico'ya aittir. (Lütfen izinsiz kullanmayın)

Hiç yorum yok: