30 Temmuz 2010 Cuma

MULBERRY 2010 SONBAHAR/KIŞ REKLAM KAMPANYASI

Mulberry 2010 Sonbahar/Kış reklam kampanyası görselleri kış için olsa bile içimi açtı açıkcası. Sezonun bütün trendlerini uygulamış görünüyor Mulberry,dinamik ve genç. Leopar deseler, morun en eğlenceli halleri ile birleşmiş. Belden kloş etekli elbiseler bu sezon benimde gözdem :)
Leopar desenler,uzun atkılar, babetler, XL ve postacı çantalar, uzun çizmeler, çizgiler, volümlu omuzlar, kürkler, örgü hırkalar, kazaklar.... Hepsi bu sezonun trendleri arasında hanımlar, kendi stilinize uyanları, dolabınızda eksik olanları şimdiden tamamlamaya başlayın :)

29 Temmuz 2010 Perşembe

IFW 2010 AĞUSTOS DEFİLE PROGRAMI SONUNDA AÇIKLANDI

İstanbul Fashion Week Ağustos'ta olacağını ve yerini önceden biliyorduk, geri sayımın başladığı şu günlerde defile programıda geldi. Şubat ayında kar-kış (ilk gün baya bir karlı havada gitmiştik) demeden koşarak gittiğimiz moda haftası, Ağustos'da  Taşkışlanın yeşillik içindeki binasında gerçekleşicek. (Moda haftaları ile ilgili önceki yazılarıma arama çubuğu ile ulaşabilirsiniz )
Sayılı günlerin kaldığı IFW2010'da bazı genç tasarımcılarımızı artık karma değil solo defileleri ile izlerken, yeni isimlerin koleksiyonlarınıda görmekten sevinç duyacağız. İşte merakla beklenen defile programı :

Büyütmek için resme tıklayınız

TWILIGHT / TASARIMCILAR BELLA'NIN DÜĞÜNÜ İÇİN NELER TASARLAMIŞ

 
The Twilight furyasını heralde bilmeyeniniz yoktur (inanmayacaksınız ama ben hala izlemedim seri halinde alıp izlemeyi düşünüyorum artık:) )  Şu anda aslında beni filmden çok (izlemediğim için olsa gerek ;) ) Bella'nın düğünü için tasarımcıların yaptığı skecthler daha çok ilgilendirdi. İşte bu eskizlerden Instyle'ın bizler için seçip beğendikleri. Benim favorim   Monique Lhuillier ve Prabal Gurung ya sizinki ?...

Badgley Mischka
Brian Reyes
Christian Siriano
Erin Fetherston
Lela Rose
Max Azria
Monique Lhuillier
Zack Posen
Prabal Gurung

28 Temmuz 2010 Çarşamba

CHRISTIAN DIOR 2010 REKLAM KAMPANYASI


İş yoğunluğu, yüksek lisans mülakat hazırlıkları v.s durumlarını atlattım ve artık geri döndüm:)(bu arada twitterdan duymayanlara artık yüksek lisans öğrencisiyim:) ) Gerçi şu anda ufak bir tatildeyim ama pazartesi sizlerleyim :) Dönüşümüde Christian Dior'un bu güzelim reklam kampanyası postu ile yapmak istedim. Biz her ne kadar kavuran sıcaklar ile boğuşsakta, 2010 sonbahar-kış reklam görselleri çoktan yayınlanmaya başladı ama açıkçası Dior birkaç gönlümü çalan modaevinden biri:) Artık bunda Karlie Kloss'un mu etkisi var yoksa Dior'un gönlümdeki birkaç markadan biri oluşunun mu bilemiyorum:) Steven Meisel'in objektifinden çıkan görsellerde o harika Dior tasarımlarla Karlie'yi hem vamp, hemde seksi ve gizemli pozlarda görüyoruz. Bu sezonda hırkalarımızın, montlarımızın içini ince şık elbiseler tamamlıyacak, bootie'ler de her zamanki yerini koruyacak gözüküyor. Jartiyer çoraba bayıldım:)

7 Temmuz 2010 Çarşamba

ARA / BİRAZ İZİN

Bir süredir blogumla ilgilenemiyorum ve yazmak durumda hissettim kendimi. Yoğun çalışmamdan ve birkaç işi birden yürütmeye çalışmaktan ne yazıkki blog için yeterince zaman ayıramıyorum. Özensiz yazılarada gönlüm elvermiyor o yüzden yazmamayı tercih ediyorum.
İşin yanında bu ay sonunda Master (tabiki Moda Tasarım:) ) için mülakatım var, o yüzden bir süre daha yoğun çalışmam gerekiyor. Sonra yine burada olacağım..Bu sürede yinede katıldığım moda ile ilgili organizasyonlar olursa sizi habersiz bırakmayacağıma emin olabilirsiniz :) Yakında görüşmek üzere......