30 Haziran 2010 Çarşamba

SİMAY BÜLBÜL İLE CALADDO TERAS AÇILIŞI

İş, ev ve toplantılar arasında sıkışmış bir haldeyken dün akşam Galatasaray'daki Miapera Hotel Caladdo Teras'ın açılışı vardı  ve bu açılışın güzel yanı ise Simay Bülbül'ün geceye özel olarak hazırladığı koleksiyon tanıtılıcaktı. Bütün yorgunluğumla ve ertesi sabahki toplantıyıda düşünmeden kendimi teras katında buldum. Harika manzarı karşısında içiçeklerimizi yudumlarken, diğer blogger arkadaşlar sohbet halindeyken sonunda defile saati geldi. Simay bu açılışa özel gece kostümlerinden oluşan, siyah ve beyazın hakim olduğu bir koleksiyon sundu. Şifonlar, ipekler ile Simay Bülbül ile anılan derinin gene ustaca birleştirildiği hoş tasarımların yer aldığı bir defile izledik. Ben (sonundaa diyorum:) ) ufak bir tatile çıkarken sizide Simay Bülbül'ün koleksiyonundan parçalar ile başbaşa bırakıyorum :) Görüşmek üzere.....

ROBERTO CAVALLI 40.YILA ÖZEL LOGOSU

Roberto Cavalli 40. yıldönümüne özel olarak markasının logosunu değiştirme kararı almış. Yeni amblemi koskaca bir "4" üzerine yerleştirilmiş "0" içinde klasik Roberto Cavalli logosu. Ben sevdim mi bilemedim, ya siz?

28 Haziran 2010 Pazartesi

İSTANBUL KONULU ÇİZİMLERİMDEN ÖRNEKLERE DEVAM

Aslında uzun zamandır üründe, çizimde koyamıyorum bloga çünkü artık buraya koymak için çizim yapmaya fırsat bulamıyorum :) Hem işlerimin ve projelerimin yoğunluğundan hemde (artık yaza girmiş olsakta) baharın etkisinden bir rehavet çöktü üzerime sanırım.. Bari istedimki çizim ve ürünler açısından izleyen arkadaşların gönlünü alıyım, daha önce yaptığım İstanbul konulu bir projenin çizimlerinden 2 örnek daha yayınlıyım.(yakında birinin dikilmişide gelecek,yalnız biraz zahmetli olduğu için işi ağır geliyor, işten zaman ayırıp tamamlayamıyorum bir türlü:) Bakın bakalım beğenicekmisiniz?


Çok yakında yepyeni süprizler, ürünler ve çizimlerde blogda eskisi gibi yerini alacak :)

27 Haziran 2010 Pazar

BURBERRY 2010/11 SONBAHAR-KIŞ REKLAM KAMPANYASI

Reklam kampanya görselleri yavaş yavaş gelmeye başladı, sırada Burberry 2010/11 Sonbahar-Kış reklam kampanyası. Renkler ve çekimlerdeki kıyafetler direk kışı anlatıyor bize. Çekimler oldukça kalabalık bir grupla yapılmış, Burberry'nin imzası haline gelen trenchcoatlar, mantolar her zamanki gibi buradada sergilenmiş. Kışın rengi siyah ağırlıkla olmakla birlikte bej, yeşilin en güzel tonu, Burberry'nin klasik deseni koleksiyondaki yerini almış. Ben her ne kadar bu klasik deseni damgalı gibi taşımayı sevmesemde, Burberry'nin düz renk trench coatlarını seviyorum, birde aşağıdaki siyah military esintli siyah montlar oradan göz kırpıyor bana :)

25 Haziran 2010 Cuma

DONNA KARAN 2010-11 SONBAHAR/KIŞ REKLAM KAMPANYASI

Biz yazı yaşarken (gerçi bu yağmurda yaz gibi hissedemesekte :) ) kış reklam kampanyaları gelmeye başladı bile. Donna Karan 2010-11 Sonbahar/Kış reklam kampanyası tamda kışa yaraşır şekilde siyah, beyaz, grilerle süslenmiş. Görsellerde Karlie Kloss oldukça hoş ve çekici, bir o kadar kıyafetlerde tabi. Ben özellikle bu çok yakalı gömleği sevdim, tabi aşağıdaki deri eldivenleri unutmamak lazım, oldukça çekici:)

18 Haziran 2010 Cuma

NICHOLAS KIRKWOOD LIBERTY İÇİN TASARLADI

Nicholas Kirkwood, Londra'nın Carnaby Street Liberty 50.yıldönümü içinı bu harika cicileri tasarlamış. Sınırlı sayıda üretilen koleksiyonda Nicholas'ın harika modellerini, konsepte uygun olarak çiçek desenli kanvas kumaşlar şenlendirmiş. Fiyatlar 400 ila 600£  arasındaymış. Benim favorim şu aşağıdaki ilk model yaz sizin :) 

15 Haziran 2010 Salı

RESORT KOLEKSİYONLARI / NINA RICCI 2011

Nina Ricci 2011 Resort koleksiyonu ise bu gün yayınladıklarım içinde bana göre en sevimlisi. Pastel renklerin en güzel halleri koleksiyonda yerini almış. Çantalar ve özellikle dolgu topuk ayakkabılar yine gönlümü çaldı :) Pantalonlar, elbiseler, renkler hepsi içimde yaz duygusu uyandırıyor, benimde yazı sevdiğim düşünülürse hepsini istiyorummmm:)

RESORT KOLEKSİYONLARI / GIVENCHY 2011

Resort koleksiyonlardan bahsetmeye başlamışken, hepimizin gönlünde yerleri olan birkaç modaevinin koleksiyonu ile daha devam ediyim istedim. Givenchy'de görsellerden anlaşılacağı gibi kırmızı, siyah, beyazın hakimeti var ve ben her ne kadar görsellerde yerleştirmemiş olsamda leopar desende oldukça fazla koleksiyonda yerini almıştı. Genellikle 2 parça çalışılmış takımlarda ceketleri dikkat çekiyor ve tasarımlarda en fazla haraket desen ve kullanılan fırfırlar ile elde edilmiş. Givenchy 'nin o kendine has motifleri, kullanım tarzı ise yine tasarımlara baktığımızda bu koleksiyon Givenchy'e ait dedirticek tadda.


Görseller : style.com

RESORT KOLEKSİYONLARI / LANVIN 2011

Havaların ısınması ile birlikte Resort koleksiyonlar kendini göstermeye başladı bile, eskiden haberimiz bile pek olmadığı bu koleksiyonlar bu senelerde dikkatleri oldukça üzerlerine çekiyorlar. Ben ise bu koleksiyonları seviyoum çünkü o şaşalı moda haftalarının yanında bu tasarımlar daha giyibilitesi yüksek olan koleksiyonlar oluyorlar.İşte bu yüzden paylaşmayı seviyorum:)
Lanvin'de renkler ağırlıklı olarak bej,siyah gri gibi gözüksede yeşil, gül kurusu gibi renklerde yerini almış, hatta daha spor parçalarda renklerin birbiri le dansınıda izliyoruz. Aksesuarlar her zamanki gibi şıkları tamamlamış. Dolgu topuklu ayakkabılar ise bayıldım:)

Görseller: style.com

LEE JEAN YOUN MANGO İÇİN TASARLADI




Mango tasarımcıların çalışmalarına yer vermeye devam ediyor. Lee Jean Youn, Mango'nun Moda tasarım yarışmasını geçen sene kazanmıştı ve bu sayede, Mango'nun raflarında yer alacak 11 parçalık kapsül bir koleksiyon hazırlama şansınıda yakalamış oldu.
Özellikle harem pantalonları ile dikkat çeken koleksiyonda gece elbiseleri, bluzlar, trençkotlar ve aksesuarlarda oluşacakmış. Aşağıda sizin için bulabildiğim birkaç parça :)

14 Haziran 2010 Pazartesi

KATE MOSS LONGCHAMP İÇİN TASARLADI

Kate Moss'un artık el atmadığı dal yok gibi, hem modelliğe devam ediyor hemde tasarımcı olarak Topshop için harika tasarımlar yapıyor. Kate ikinci kez çanta tasarımlarını Longchamp için yapmış. Çantalara gelince şık ve kullanışlılığı ile ön planda bence.  Bazıları gönlümü çalmadı dersem yalan olur :) Daha fazlası için tıktık...


BEBE 'DE DÜNYA KUPASINDA :)



Bu resimlerden her ne kadar Bebe markasıda dünya kupasına katılıyormuş gibi gözüksede tabikide bu Bebe'nin yeni reklam kampanyası ve Lookbook'u. Modeller oldkça renkli, oldukça seksi :) ve neşeli. Bebe'nin tarzına yakışır genellikle party kıyafetlerinin ağırlıkla yer aldığı çekimlerde, diğer dikkat çeken unsur Bebe'nin harika platformlu ayakkabıları. Daha fazlasımı ? Tıklayın bakalım ;) 

VICTORIA'S SECRET İLE PLAJLARA MERHABA

Herkese merhabalar, bu günlerde rahatsızlığım daha iyi oldu, en azından artık yatmak zorunda değilim :) ve kalkıp işlerimi fazla zorlamadan yapabiliyorum. Hazır bu gün hafta başıyken ve bende artık kendimi daha iyi hissediyorken artık blogla ilgilenmemin, sizleride daha fazla postsuz bırakmamanın zamanı geldi dedim kendi kendime:)



Havalar o kadar ısındı ki, bu güzel pazarteside ilk posta deniz, güneş ve bikinilerle başlamak istedim açıkcası. Victoria's Secret'tan sizler için cıvıl cıvıl bikiniler, mayokiniler seçtim.:). Bu sezonda bikinilerde üçgen modeller ön planda, leopar desenin en renkli halleri ise üzerlerinde yerini almış. Geometrik desenler, puantiyeler gene revaçta ve sezonun trendi yırtıklar mayokinilerdede kendini göstermiş. Tek renkler her zamanki gibi yerinde dursada ben yazın renkli seçimler yapmaktan yanayım, deniz-kum-güneş denince aklıma rengarek tasarımlar geliyor, seçtiğim görsellerdende anlaşılacağı üzere size önerimde bu yönde oldu :) Hadi hanımlar önce alışverişe oradanda artık plaja, havuza ....


E peki hani plaj kıyafetleri dediğinizi duyar gibiyim :) Ben Victoria's Secret'ınkileri biraz zayıf bulsamda beğendiklerimden işte birkaç parça :)