28 Nisan 2010 Çarşamba

BAKIN KİMLER GELMİŞ :)

Ay bunları görünce bayıldım açıkcası, tabi benim bayılmamdaki sebep daha evelde dediğim için çizgi filmleri çok sevmem, heleki bunlar çocukluğumun çigi kahramanları olursa:)
Elle İspanya en sevdiğimiz, takip ettiğimiz moda tasarımcılarını yine en sevdiğimiz ikon çizgi karakteler olarak resmetmiş. İşte onlara Merhaba diyelim ;)

Karl Lagerfeld
Alber Elbaz
Domenico Dolce & Stefano Gabbana
Donatella Versace
John Galliano
Marc Jacobs
Sonia Nathalie Rykiel

27 Nisan 2010 Salı

KIŞIN DİKMİŞTİM :)

Uzun zamandır diktiklerimi koymuyordum. Dikiş eşyalarını toparlarken kışın diktiğim etekle, şortu gördüm sizinlede paylaşıyım dedim :)

1. KALEM ETEK
Yüksel bel, beli korşajlı kalem etek. Bel korsajın astar kısımındaki dikiş yerlerine balen dikildiği için, belde katlanma yada üzgü yapmaz, tam oturur. Dayanamadım birde beyaz gömlek ile kombinliyim dedim :)
(gömleğim mankene birazcık büyük geldiğinden tam oturmadı mazur görün artık)

2. KISA ŞORT

Opak çoraplarla rahatlıkla kullanabilceğimiz ekose kumaştan cepli  kısa şort. Paçası duble paça olarak yapılmıştır.
(Mankene giydiremediğim için üstüne iğnelemek durumda kaldım,biraz garip durdu ama :) )

23 Nisan 2010 Cuma

CHRISTIAN LOUBOUTIN 2010 REKLAM KAMPANYASI

Bu aralar pek bir modadır gidiyor, peri masalları çekimlerin, reklam kampanyalarının,filmlerin... teması oluyor. Aslında çizgi film seven ve o masalsı dünyalara hayran biri olarak ben seviyorum bu temayı :) Louboutin'de bizi bu dünyalara taşımış, Alice Harikalar Diyarı, Deniz kızı, Sinderalla, belki Pamuk prenses  hepsi bana göre var bu çekimlerde.Ayakkabılara gelirsek, söz konusu Louboutin olunca bence çok fazla yoruma gerek yok, hepsini istiyorummmmmm, özellikle en alttaki kırılan cam fanusun içindekini ;)

22 Nisan 2010 Perşembe

AKMERKEZ "FASHIONAIR" 'dan UFAK BİR ÇEKİM

Dün akşam işle ilgili olarak Akmerkeze gitmişken, Fashionair sizler için ufak bazı görüntüler aldım. Ne yazık ki fotoğraf makinem yanımda olmadığı için şarjı biten cebimle anca bunları çekebildim. Güzel ve şık ürünler bizleri bekliyor, ayrıca yarın yepyepi tasarımcıların ürünleride raflarda yerlerini alacaklar. Hala ziyaret etmeyenler varsa mutlaka uğrasın derim. Hangi tarihte kimler olacak diye soruyorsanız daha önce bahsetmiştim.Tıktık lütfen :)

21 Nisan 2010 Çarşamba

ZARA LOOKBOOK 2010 NİSAN

Zara 2010 Nisan Lookbook oldukça şeker bence, bende cıvıl cıvıl, ferah duygular uyandırdı. Bir anda kendime izin verip şirin mi şirin bir tatil kasabasına buradaki parçalardan oluşan bir bavul ile gidip dolaşmak, denize girmek, akşam eğlenmek istedim. Ahh tatil ahhh , yaz aylarını seviyormuyum ne ;)

CALVIN KLEIN 2010 İLKBAHAR/YAZ REKLAM KAMPANYASI

Calvin Klein 2010 ilkbahar/yaz reklam kampanya görselleri oldukça sade ve oldukça şık. Günlük hayatımızda, iş hayatımızda rahatlıkla kullanabileceğimiz kıyafetlere yer vermis Calvin Klein .Kırmızının ön planda olduğu  çekimlerde yine kırmızı olan XL çantada ön planda.iBen özellikle beyaz stilettolara bayıldım, evet istiyorum istiyorum hatta :)

19 Nisan 2010 Pazartesi

GALATAMODA 2010 / 26-30 MAYIS

2010 Galata Moda Festivali 26-30 Mayıs 2010 tarihinde Galata Kuledibinde gerçekleşicek. Tasarımcılarımızın ürünlerine uygun fiyatla ulaşabildiğimiz bu festivalde standları, inşallah bu sene havanında güzel olması ile keyifle dolaşıcağımıza inanıyorum. Yok ben o zaman müsait değilim Galata'ya gidemem diyorsanız, 11-13 Haziran 2010 tarihlerinde ise Bebek Şenliğini ziyaret edin derim . Hem eğlenin, hemde tasarım ürünleri inceleyip, tasarımcılarımızla muhabbet etme şansı yakalın...

18 Nisan 2010 Pazar

MODAYA FARKLI BAKIŞ YADA YEMEKLEREMİ DESEM ;)

Bu görseller İtalyan fotoğrafçı Fulvio Bonavia'nın elinden çıkmış. Aslında çekimler daha çok yemek yapılan malzemelerle oluşturulan dizaynların çeşitliliği göstermek amacı ile yapılmış fakat ortaya çıkan görüntüler bir moda katalogunu andırıyor:) Özellikle ben ayakkabılara ve makarna bileziklere bayıldım ya siz...?

17 Nisan 2010 Cumartesi

MANGO 2010 YAZ REKLAM KAMPANYASI

Mango 2010 Yaz reklam kampanyası çekimleri içinde Scarlett Johansson ile çalışmaya devam ediyor. Mango'da diğer tüm hazır giyim firmaları gibi tril tril ince, küçük çiçek desenli, eteklerinde yakalarında fistolu gömlek ve elbiselere yer vermiş. Bu arada beyaz elbiseyi gördüğümde direk annemin eskiden sehpalarda kullandığı kolalı dantel örtüleri geliyor ;), ve bu danteller hepimizin bildiği gibi bu senede her yerde. Scarlett oldukça genç ve ferah bir görünüm çizmiş ki bu da markanın müdavimlerini düşündüğümüzde çok doğru bir imaj.