31 Mart 2010 Çarşamba

ÖZLEM SÜER HOUSE / YENİ HAZIR GİYİM KOLEKSİYONU

Geçen günlerde aldığım Özlem Süer'in kibar daveti üzerine, bütün yoğunluğum içinde işlerimi ayarlayıp büyük bir zevkle Nişantaşı'ndaki Özlem Süer House'u bu gün ziyaret ettim. Daha ilk dakikalardan giriş katını bile dolaşırken Özlem Süer House'da bulunmaktan, oranın havasını solumaktan,  açıkcası büyük keyif aldım. (Ortamın hoşluğunu resimlerden de rahatlıkla anlayabilirsiniz ;) )
Ortamın havasını soludukdan sonra kendimi bir anda kıyafetleri inceler, hatta ayrılamaz bir şekilde buldum. Bir kostümden diğer kostüme atlıyıp ve hepsinde ayrı ayrı kullanılmış detayları ve mükemmel işçiliği hayranlıkla inceledim. Daha sonraki sohbetimizde her kostüm için ne kadar özenle hazırlık yapıldığını, kumaşların Özlem Hanım'ın direktifleri doğrultusunda üretildiğini, işlemelerin, kullanılan metaryellerinde yine Özlem Süer markasına özel olarak hazırlandığını öğrendim. 
Zaten hepimiz aslında Özlem Süer markasının harika gece kostümlerini, gelinliklerini biliyoruz. Ben bunun yanında, gündüzden geceye, günün her saatinde bizleri Özlem Süer House etiketli tasarım ürünler ile, şıklığı ve kaliteyi yaşatıcak yeni hazır giyim koleksiyonundan bahsetmek istiyorum.
İşte bu koleksiyonu görmek amacı ile yukarı kata çıktığımızda her biri ayrı konsepte göre hazırlanmış odalarla karşılaşıyoruz. Kokteyl kıyafetlerini, uçuşan formda elbiseleri, gündüz giyiminde rahalıkla şıklığın birleştiren detayların olduğu parçaları, kat oyunlarının, asimetrik formların bulunduğu harika parçaları görünce denemek için açıkcası sabırsızlanıyorsunuz. Koleksiyonun her bir parçası kendi başına özelliği olan parçalar, çok yönlü kullanabileceğiniz, kombinleyebileceğiniz pantalon, ceket, gömlek, etekler gibi tasarımlardan oluşuyor. Doğal, sizi rahat hissetmenizi sağlayacak metaryallerden oluşan tasarımlarda kullanılan  keten, ipek, triko, süet gibi kumaşlar, hazır giyim koleksiyonundaki özenide gözler önüne seriyor. Koleksiyondaki parçalarda fiyat aralığı 50 ila 850 TL. arasında değişmekte.
Bu arada Özlem Süer House markası için yine özel olarak hazırlanmış aksesuarlarada göz atmadan geçmeyin derim.
Kısacası Özlem Süer House aslında çok yönlü bir marka, istediğiniz her türlü ürüne bir evde ulaşabiliyorsunuz. Koleksiyondaki parçalara her hafta yenilerinin eklendiği bilgiside sanırım sık sık Özlem Süer House 'u ziyaret etmeme sebep olacak ;)
Özlem Hanım'ın gelinler için hazırladığı özel odadan da bir fotoğraf almadan geçemedim. Gelinlerin bu özel günü için içeride hazırlanmış konforlu, güzel insanların size yardımcı olacağı, rahatlatıcağı hoş bir ortam.
Daha sonra Özlem Hanım ile yapacağımız hoş sohbetimizin geçiceği, zarif mobilyalar ile hazırlanmış, aynı zamanda gece kostümlerinden oluşan koleksiyondan da büyük bir parçayı görebileceğiniz geniş misafir odası.
Özlem Hanım ile harika bir sohbet yaptık, inanılmaz tatlı ve sıcak bir insan demekten alamıyorum kendimi. Akademisyen kişiliği ve senelerin verdiği tecrübeler ile bize tavsiyelerde bulundu, koleksiyonundan bahsetti, Özlem Süer House'daki oldukça titiz, özenli çalışma sistemini anlattı.  
Son olarak söylemek istiyorumki, benim çok keyif aldığım birkaç saat geçirdim ve sizinlede olabildiğince bu günü paylaşmaya çalıştım. Ama bazen kelimelerinde anlatmakta yetersiz kaldığı, orada bulunulması gereken yerler vardır. Özlem Süer House işte bu mekanlardan biri, mutlaka gidip görülmesini, oradaki ortamda bulunup, koleksiyon ile tanışılmasını öneriyorum. Site için  http://www.ozlemsuer.com/



Görseller:  Özlem Süer House ve Styleistico isimlerine aittir.
Buradaki yazı ve görseller kaynak gösterilmeden kullanılamaz

30 Mart 2010 Salı

LAUNDROMAT İLKBAHAR YAZ SEZON AÇILIŞI



Geçtiğimiz cuma gecenin devamında Laundromat yeni sezon ilkbahar/yaz sezonunu açılış kokteylindeydik.
Öykü Thurston/art.i.choke ve Yasemin Özeri'nin kurucusu olduğu Landromat'ta Hatice Gökçe, Bis Wear, Nihan Peker, Pınar Eriş, Cashmere in Love gibi markalarında konsept odalarda ürünlerinin sergilendi. Davetliler için hoş bir gece hazırlanmıştı. Sizde bu güzel ürünlere bakmak isterseniz Laundromat Galip Dede Cad. 93/b Kuledibi-Galata 'da.





28 Mart 2010 Pazar

ZEYNEP ERDOĞAN VE AYŞE DENİZ YEĞİN SEZON AÇILIŞI

26 Mart Cuma akşamı Zeynep Erdoğan ve Ayşe Deniz Yeğin yeni sezon açılış daveti vardı. Arkadaşım Moda Tutkusu ile beraber soluğu Nişantaşında aldık :) Zeynep ve Ayşe Deniz bizleri güleryüzle karşıladı ve oldukça ilgili davrandınlar.
Koleksiyonlarda oldukça tatlı renkler kullanılmış, pembe, siyah, grinin baskınlığı, katlarla yapılan hoş görünümler, omuz detaylar, çizgi detayı ile yapılan desenler dikkat çekiyordu. Zeynep Erdoğan'ın ceket,yeleklerine, Ayşe Deniz'in ipek üst ve kısa elbiselerine bayıldım. Her iki marka içinde fiyatlar ortalama 50 ila 350TL. arasında değişmekte. Çok hoş aksesuarlarda mağazada sizi bekliyor bayanlar. Bu sezon uğramadan geçmeyin.

Moda Tasarımcılarımızdan Özgür Masur'da bu güzel kokteylde arkadaşlarını yalnız bırakmadı :)
Dr. Orhan Ersek Sokak no: 29/2 Teşvikiye
Teşvikiye karakolunun karşı sokağından girilir, ileride pabucci’nin karşı çaprazı köşe apartman bulunur, apartman kapısında Ayşe Deniz ve Zeynep Erdoğan tabelası görülür, her daim açık olan apartman kapısından aşağıya inilir.

27 Mart 2010 Cumartesi

H&M 2010 YAZ

Bazen H&M neden bizde yok demekten alamıyorum kendimi :) H&M 2010 Yazı oldukça eğlenceli, doğa ile iç içe, bahçelerdeki çiçekler en canlı renkleri ile  kıyafetlere taşınmış durumda. Her zamanki gibi kıyafetlerde rahatlıkla birlikte şıklık ön planda. H&M olan ülkelere duyurulur, koleksiyon Mart sonunda raflarda.


26 Mart 2010 Cuma

YENİ ÇİZİMLERDEN ÖRNEKLER

Uzun zamandır çizim koymuyordum, bir değişiklik yapıp İstanbul konulu bir süre önce çizdiklerimden koymak istedim. Yalnız fotoğraf makinemde sorun vardı, özellikle gri olanda bazı alanlar çıkmadı.. Umarım seversiniz :)

25 Mart 2010 Perşembe

EMPORIO ARMANI İLKBAHAR/YAZ 2010 REKLAM KAMPANYASI

Armani'nin reklam 2010 ilkbahar/yazı için hazırladığı reklam kampanyası görselleri oldukça canlı, oldukça göz alıcı ve hoş. Elbiselerin ağırlıkta olduğu çekimlerde kıyafetler çok şık, ayakkabılar ise dikkat çekici, gözüken çantalar large boyutta. Diğer bir unsur ise boyundaki kalın kullanılan aksesuarlar. Karşımızda çekici, kendine güvenen, bir şehirli kadın imajı var ve açıkcası ben sevdim :)