30 Eylül 2009 Çarşamba

ADIDAS " ADICOLOR"


Açıkçası Adidas'ın "Adicolor" adlı bu serisini bayadır biliyorum ama nette yine görünce paylaşmadan geçemedim. Çok güzel değiller mi:) yada ben henüz çocukluktan çıkamadım. Adidas'ın en beğenilen modeli Stan Smith çoktan gönlümüzü fethetmişti ve yeni versiyonlarla yeniden karşımızdaymış. Ortalama 100$ fiyata sahip bu ayakkabılar sınırlı sayıda üretiliyor.





AYAKKABILARINIZA YAĞMURLUK:) SHUELLA


Bayanlar artık sadece sizin değil ayakkabılarınızında özel bir yağmurluğu olacak. Karşınızda Rebecca Miller'ın tasarımı Shuella. Yağmurda, çamurda ayakkabılarını korumak isteyenler ve hatta güzel ayakkabılarını kötü hava koşullarında da giymek isteyen bayanlar için topuklu ve düz ayakkabı üzerine geçirilen, su geçirmez bir kılıf. Hem koruyor, hemde sıcak tutuyormuş. Bence denemeye değer. Fiyatı 49,95 $. İncelemek isteyenler buraya :)

29 Eylül 2009 Salı

COCO COLA LIGHT BU SEFER PODYUMDA :)


Milano Moda Haftası'nda, Coca Cola Light 'ın sponsorluğunu yaptğı 'Tribute to Fashion' (Modaya Övgü) yardım projesi, geçen yıl Abruzzo'da meydana gelen depremde mağdur olanlara yardım amacı taşıdığı için podyuma mankenler değil, dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından giydirilmiş Coca Cola Light şişeleri çıktı. Moschino, Donatella Versace, Angela Missoni, Alberto Ferreti, Consuelo Castiglioni ve Etro gibi ünlü tasarımcıların giydirdiği şişeler göz alıcı, podyumda mankenleri aratmamışa benziyorlar:)





CHRISTOPHER KANE & TOPSHOP

Geçtiğimiz ayda Christopher Kane'nin TopShop için tasarımlar hazırladığını ve bunların piyasaya çıktığını biliyoruz. Güzel olan ise bu ürünlerin Ekim ayında Türkiye Topshop'larda da satışa sunulacağı haberi. Koleksiyonda özellikle sezonun trendlerinden zımba detayı üzerinde çok durulmuş, hatta zımba ve ayna detayı taşımayan ürün nerdeyse yok gibi. Bunun dışında transparan ürünlerde çok fazla var. Çok bahsedilen timsah baskılı t-shirt'de koleksiyonun içinde:) İşte bu koleksiyondan birkaç parça...




TWIST, İPEKYOL VE MACHKA 'DA UĞURLU HAFTASONLARI


2010 İlkbahar-Yaz'ı podyumlarda boy gösterirken, biz ise 2009'un sonbahar, kışına hazırlık yapıyoruz. Bende zamanım el verdiğince size ufak ufak 2009'un kış trenlerinden bahsetmeye çalışıyorum.
İşte bu kışa hazırlık yaptığımız günlerde, açılışını İpekyol, Twist ve Machka ile yapabiliriz çünkü bize uğurlu bir haftasonu hazırlamışlar. Uğurlu Haftasonu’nda (3-4 Ekim) %50 indirim fırsatı varmış, güzel olanı ise eski sezona değil, üzerinde uğur böcekleri olan yeni sezon ürünlerinin indirimli alınabilecek olunması. Ekim ayından itibaren her ay gerçekleşecek olan kampanya, içinde bulunulan ayın ilk Cumartesi ve Pazar günlerini kapsıyor olacakmış.

H&M'İN YENİ İŞ ORTAĞI SONIA RYKIEL

H&M misafir designerlar listesine yeni bir isim daha ekledi. En son Jimmy Choo ile çalışan H&M bu sefer Sonia Rykiel ile birliktelik yapacağını açıkladı. İlk olarak 2009-2010 kış sezonu için iç çamaşırı koleksiyonu hazırlayacak Sonia, daha sonra 2010 ilkbaharı için ise çoçuklar ve kadınlar için tasarımlarını ortaya konacak. İlk seri 5 Aralıkta raflardaki yerini alacakmış.
H&M'in Türkiye'de olmamasının en kötü yanı heralde bu birlikteliklerin ürünlerini kaçırmamız.




24 Eylül 2009 Perşembe

VOGUE 2009 EKİM SUPER MODELLERLE

İlk olarak herkese merhaba. Seyahatten döner dönmez hemen bloga göz atmak, sizden gelen yorumları cevaplamak ve yeni postlar eklemek istedim ama blogdaki sorun hala devam ettiği için dün giriş yapamadım. Bu gün sevgili Hesionka sayesinde sanırım bu sorunu hallettim. (Sorun yaşayanlar mutlaka baksın)
Merhaba dedikten sonra ilk Vogue'un ekim sayısı ile başlıyım dedim. Vogue bu sayısında popüler modellerle çekimler yapmış. Kate Moss, Naomi Campbell, Lily Donaldson ve Stella Tennant.
Her zamanki Vogue güzelliğinde çekimler, sanırım Kate ve özellikle Naomi sonsuza dek bizimle olacaklar çünkü Naomi'ye baktığımda bu kadın hep aynı, hiç yaşlanmıyor demekten alamıyorum kendimi. (tabi photoshop'u da unutmayalım)
Kate deri bir korse üzerine bayrak sarınmış ve Naomide dalmaçya desenli bir tayt ve "vogue " harflerini üzerine almış. Lily ve Stella'da en az onlar kadar cazibeli ve şık olmuşlar.





22 Eylül 2009 Salı

LOUIS VUITTON 2009-10 SONBAHAR-KIŞ

Louis Vuitton 2009-2010 Sonbahar-Kış sezonundan çantalar, bu postu bir haber olarak değilde sadece incelemek için görsel bir şov olarak yollamayı uygun gördüm. Renklerin kullanımı modeller benim kalbimi çalmış durumda, sizinlede paylaşıyım istedim. Buyrun :)

21 Eylül 2009 Pazartesi

EMILIO PUCCI CLUTCH

Emilio Pucci'nin bu clutch'ını görünce bayıldım. Klasik desenleri üstüne gold kafes çok yakışmış, ancak bu kadar uyum sağlayabilir. Geceleri özellikle kıyafetimize renk katıcak derece kibar ve şık. Yalnız tek sorun, bu küçük kafesli kutunun fiyatı $ 2,350.00 cık. Meraklıları incelesin diye: tıklayınız :)


20 Eylül 2009 Pazar

İSTER ÇİZME İSTER BOT:)


Marc Jacobs'un Louis Vuitton 2009 -2010 Sonbahar- Kış için tasarladığı bu diz üstü çizme, en az koleksiyonun diğer ürünleri kadar iddaalı:) Bence görsel açıdan çok albenisi yok ama fermuar detayının trend olduğu bu sezonda, çizme kullanım açısından super:) İsterseniz diz üstü çizme, isterseniz diz altı yada ankle bot olarak kullanabiliyorsunuz. Sizcede 1 tane yerine 3 tane olması güzel değil mi?
Kaynak : Marie Claire

19 Eylül 2009 Cumartesi

MIU MIU ÇORAPLARDA ŞIKLIK

Bilmiyorum Miu Miu 2009-2010 sonbahar-kış koleksiyonuna ait bu çorapları duymayan kaldı mı. Bu sezon çoraplar renkleniyor, desenleniyor, burdaki gibi taşlanıp, pullanıyor ve boyları uzuyor. Hatta benden size tavsiye dizüstü çizmeyi sevipte gösterişinden dolayı almaya çekinenler, mutlaka dizüstü çorapları deneyin derim, inanın aynı çizme gibi görünecekler.
Bu pullu taşlı çorapları sevdim derseniz, belki sizde hemen bir çorap ve pullar edinip kendi zevkinize göre işyebilirsiniz, eminim eteklerinizle çok şık duracaklar.

MANGO 'NUN FACEBOOK APLİKASYONU

İspanyol firma Mango elini facebook dünyasınada atmış. Mango, kendi 2009-10 sonbahar-kış koleksiyonu ile kendi gardrobunuzu oluşturmanız üzere hazırlanmış özel bu aplikasyonu, facebook vasıtası ile bize sunuyor. Ayrıca bu gardrobları oluşturanlara (henüz benimde neye göre verdiğini çözemediğim) 500€ ödül verilecekmiş. Ben facebook'uma uygulamayı ekledim bile, sizde eklemek isterseniz:
Kaynak : Moda Türkiye

18 Eylül 2009 Cuma

NEW YORK MODA HAFTASINI KAPATTIK SIRADA LONDRA

New York Moda Haftasına dün veda ettik. Bugün ise Londra Moda Haftasına merhaba diyoruz. İlgileneler için Londra Moda Haftası 18 - 22 Eylül arasında. Bilgi ve moda takvimini için buyrunuz buraya :)


HEIDI KLUM 'UN PAGE SIX İÇİN VERDİĞİ POZLAR

Heidi Klum sanırım bu pozlarla ben dört çocuk (4.yoldaki)annesi olabilirim, hamile olabilirim ama hala burdayım demek istemiş. Page Six magazin için seksi pozlar veren Heidi, heralde artık en yaşını almış mankenler arasında. Çekimlerde kıyafetlere sığamayan bir Heidi var, sırtını bütün açıkta bırakan, fermuarı çekilmemiş bir elbise, ve kalçasını açıkta bırakan bir mini elbise. Çocuk sahibi olmanın müthiş bir duygu olduğunu her zaman dile getiren çiftin bu son bebekleri olacakmış.





17 Eylül 2009 Perşembe

MADONNA & BALMAIN

Balmain'nin yıldızının parladığı zamanlar bu zamanlar, nerdeyse birçok trendi içinde bulunduruyor Balmain koleksiyonu. Hem sanatçıların, hem moda severlerin gözdesi durumunda. Madonna'da bu kernava katılanlardan, geçen ay çekimi yapılan son video klibinde o'da tercihini Balmain'den yana kullanmış ve bu görüntüsünü sezonun trendi olan Christian Louboutin diz üstü çizmeleri ile tamamlamış. İşte klipten görüntüler.