23 Şubat 2009 Pazartesi

OSCAR KIRMIZI HALIDAN GÖRÜNTÜLER.....

Vanessa Hudgens, Marchesa kıyafeti ile kırmızı halıda ilk boy gösterenlerden. Kesimler ve göğüsteki işlemelerle kıyafete haraket kazandırılmış. Marchesa defilesinde bu elbisenin kısa versiyonunu görmüştük, sanırım elbise üzerinde bu geceye özel değişiklikler yapılmış ve güzel olduğuda kesin.



Miley Cyrus, geceye Zuhair Murad tasarımıcı bir kıyafetle geceye takıldı. Sanırım Oscar Gecesine verdiği önemden dolayı gösterişli bir elbise seçilmek istenmiş ama bana göre biraz kalabalık ve yaşına göre biraz ağar bir seçimde bulunmuş. Aslında elbisedeki bazı detaylar daha sade bir şekilde kullanılsaydı eminim çok daha iyi bir sonuç çıkabilirdi.


Freida Pinto, Galliano koleksiyonunda bir tasarımı tercih etmiş ve bencede doğru seçimde bulunmuş. Elbisenin özellikle beden kısmına bakarsak inanılmaz güzel bir işçilik kullanılmış ve etnik esintiler taşıdığıda gözden kaçmıyor. Benim giyinmeği çok tercih etmeyeceğim bir kıyafet olsada, Freida Pinto'yu Oscar gecesine ve kendine yakışır seçiminden dolayı kutlarım:)


Heidi Klum, Roland Mouret kıyafeti ile geceye katıldı. Kıyafet hakkınd açıkcası çok fazla yorumda bulunamadım, çünkü aslında elbiseyi kesim olarak model olarak değerlendirdiğimde güzel, fakat ilginç bir şekilde Heidi Klum'da hoş durmamış. Belki de ben beklediğim görüntüyü görememişimdir..
Angelina Jolie, Elie Saab imzalı siyah elbise giymeyi bu gece için uygun görmüş. Sade ve şık görüntüsü ile bence hayat felsefesini ortaya koymuş. Lorraine Schwartz Zümrüt küpe ve yüzüğü bu gecede en ilgi çeken kısım sanırım.

Merly Streep'in, Alberta Ferretti kıyafeti ile çok şık, asil ve güzel olduğu kesin. Yaşına uygun çok klas bir görünüm çıkmış ortaya.


Sarah Jessica Parker , Dior kıyafeti ile tek kelime ile muhteşem görünüyor. Üst bedende ki işlemelerin işçiliğinin mükemmelliği, belinde kelimenin verdiği modernsi görünüm ile adeta masallardan gelmiş bir peri gibi. Geceye uygun seçimini alkışlamak lazım.


Anne Hathaway, Armani Privé kıyafeti ile Oscar Gecesinin bence gözdelerindendi. Kıyafet baştan aşağıya çok iyi bir işçilikle kristaller ile döşenmişti ve bu kadar ışıldayan bir kıyafete için yaptırdığı abartısız makyajı ve takıları ile doğru seçimleri birleştirmeyi başarmış. Kesinlikle dolabımda bulunmasını isteyeceğim bir kıyafet.


Jennifer Aniston, Valentino elbisesi ile parıldayanlandan. Kullandığı aksesuarlar , saçı, makyajı herşeyi ile ışıl ışıl, insanın içini canlandırlan bir görüntü veriyor. Bu da dolabında görmek isteyeceğim kıyafetlerden, sanırım bu sene ışıltılı parlayan kıyafetler senem:)
Penelope Cruz, Pierre Balmain kıyafeti ile gecenin önemine yakışır bir seçim yapmış. Bu kıyafet tam 60 yıllık. Penelope'yi seçtiği bu vintage elbisesi için kutlamak lazım. Sizce'de saçı, aksesuarları, her zamanki asilliği ve günümüzle geçmişi birleştiren muhteşem elbisesi ile prensesler gibi değil mi...

Taraji P. Henson, straplez Roberto Cavalli elbisesi ile ilk Oscar tecrübesini yaşadı. Katmanlardan oluşan sade elbisesi ile şık ve kibar bir görüntü ortaya koydu. 19. yüzyıla ait vintage Fred Leighton kolyesi sade kıyafetine çok uygun olmuştu.


Kate Winslet'in, Yves Saint Laurent kıyafeti antrasit renk ile siyah güpür birleştirilerek hoş bir görünüm yaratılmak istensende, benim kıyafette pek hoşuma gitmeyen bir şeyler var.Belkide güpürlü kısmın kullanılış şeklinde. Kırmızı Halıda Kate elbisesi ile hoş bir kare verse de, bekliğim havayı yakalayamamış.

Marisa Tomei, daha öncedende beğendiğim Versace elbisesini gerçekten çok iyi taşımış ve Oscara yakışır bir seçimde bulunmuş. Elbisenin de hakkını vermek lazım, gerçekten origami stili kıyafete mükemmel bir işçilk ve tarla uygulanmış.

Natalie Portman'da, Rodarte elbisesi içinde bence gecenin kazanalarından. Geceye baktığımızda Natalie'de herkes gibi straplez bir seçim yapmış , farkı elbisenin renginde. Rengin ve modelin çok yakıştığını ve çok zarif bir şıklık içinde olduğunu söylemek lazım.

Halle Berry, Marchesa elbisesi ile siyah ve goldu mükemmel biçimde birleştirmiş. Her zamanki şıklığı ile Halle, kırmızı halıda gözleri kamaştırdı.
BUNLARDA GECEDE BOY GÖSTEREN DİĞER ÜNLÜLER
Amy Adams - Caroline Herrera

Sophia Loren

Tilda Swinton - Lanvin

Jessica Biel - Prada

Evan Rachel Wood- Elie Saab

Beyonce- House of Dereon


Amanda Seyfried

Alicia Keys


1 yorum:

STYLEISTICO dedi ki...

:) Thanks for your nice comment :) i am trying to do my best :)